Drömmen om ett kontor mitt i centrala Uppsala

Jag har 3 mål som ska uppfyllas 2 av dem är hemliga och ett av dem ska jag avslöja här i bloggen.

Jag vill nämligen ha en stor våning på Stora torget i Uppsala med en uthyrningsdel som jag ska göra om till kontor. Då är min tanke att alla mina delägare ska få en varsin nykel och att vi alltid ska boka våra möten i kontoret. Kontoret ska även ha flera rum och vi alla ska få eget rum. Sedan ska man även ha ett rum som man använder som konferenssal. Ett rum ska också användas som sovrum till folk som pendlar från Stockholm och behöver någonstans att bo.

Medans jag skrev inlägget så tittade jag ut genom fönstret och såg två små roliga hundar i framsätet av en bil som bråkade om föraren. Nog med det för att kunna ha ett kontor i centrala Uppsala så behöver man också vissa verktyg från Spikpistoler hos Verktygshandlarn. för att kunna bygga om på kontoret.

Ovan fönster är fin men jag skulle inte vilja bo i en bostad som har fönster så här långt ner. För jag vill inte att folk ska ha insyn in i min lägenhet eller att folk lätt ska kunna kliva in.

Hos Verktygshandlarn hittar man massor av verktyg för att kunna renovera gå in och kika så kommer ni hitta massor ni kan använda er av.

Kommentera