Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömmar är en del av attraktionslagen

Dina drömmar är en indikation på vad som är på väg att hända härnäst i ditt liv. Bara du förstår mönstret i dina drömmar så kan du även hindra det som du inte vill ska hända.

Låt mig förklara närmare hur jag menar med att dina drömmar är en indikation på vad som är på väg att hända i ditt liv. Medans du lever så går du omkring med olika känslor. I dina drömmar så får du dina känslor beskriva i bilder och då är det viktigt för din del att kunna tyda de bilder du får in. Tex jag har återkommande drömmar om badrum och skola. Jag vet i dag vad som menas med om jag drömmer om badrum eller när jag drömmer ständigt om att jag fortfarande går i skolan. Numera drömmer jag inte om skolan som tur är för jag har löst de problemen och därför inte längre drömmer om skolan. Jag drömmer fortfarande om badrum och jag vet exakt vad det betyder, men i dag har jag fortfarande ingen lösning på den gåtan.

Så fort jag såg dessa möbler från Furniturebox så gick mina tankar tillbaka till mina drömmar. Det är lite som i drömmar att man vaknar i sin säng mitt i naturen och därför bara älskade jag denna säng. Jag väljer ofta inredning om det påminner mig om mina drömmar som i detta fall.

happyskog

Furniturebox är möbelvaruhuset på nätet. Företaget startades 2006 (lika gammal som min blogg) och har idag kommit att bli ett av de mest framträdande ehandelsbolagen inom möbler och heminredning. Som ni alla vet så är det Black Friday rea precis överallt just nu och Furniturebox har också massor av rea på 60 produkter bland annat marmorbordet Clarissa som man kan köpa för halv priset!

Jag skulle aldrig orka med en hund även om jag älskar hundar för jag orkar inte gå ut med dem flera gånger per dag. Det som är hemskt med husdjur är att när de blir sjuka och inte kan säga var de har ont så lider jag. Jag har haft massor av husdjur så jag vet vad jag talar om. Furniturebox har massor av möbler som är enkla att beställa och dessutom till fantastiska priser just nu.

Sponsrad inlägg

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »