Dröm inredning i min nästa bostad

Jag har precis haft ohyra i min lägenhet så allt har plockats ut ur mitt kök och omplacerats i stället. När jag väl var på gång så möblerade jag om vardagsrummet och köket helt och hållet.

Samarbete med Furniturebox

Folk trodde jag var på väg att flytta ut eftersom allt var huller om buller under ett par dagar. Än är allt inte i sin ordning för jag ska måla om några små rokoko skåp så att i stället för bruna färger ska de bli turkosa. Jag är så trött på bruna möbler och vill omvandla hela lägenheten till ljusare godisfärger. Är det något jag verkligen älskar så är det inreda i godisfärger eller så att det ser ut som Marie Antoinette bakelse huset igenom.

Jag har kollat runt hos Furniturebox och såg en rejäl cool inredningstips som jag själv ska anamma i min nästa lägenhet. De har hängt upp små byrålådor på väggen och det är bara hur coolt som helst.

Nedan ser ni min efterlängtade första lägenhet som jag bytte ut mot den sämsta lägenheten någonsin.

Mittemot min lägenhet dvs samma byggnad fanns stadsbiblioteket så jag kunde ibland hitta hemliga gångar för att komma till Sankt persgallerian. Jag kunde även gå under garaget till Sankt persgallerian fram och tillbaka. Vill verkligen bo här igen om det är möjligt i framtiden. Förut önskade jag att man kunde köpa dessa bostäder, men nu räcker det för mig att hyra en lägenhet bara jag vet att jag kan bo tryggt här i framtiden.

I Stockholm finns det hemliga gångar både i Stockholms slott och i riksdagen. Det är endast få hemliga personer högt upp i näringslivet och kungafamiljen som känner till dessa hemliga gångar. Samt jag vet om dem och kommer aldrig avslöja varför jag vet dem. För jag har tystnadsplikt. I nästa liv när vi alla är katter kan jag avslöja dessa gångar.

Kommentera