Drivhuset och om att lyckas som influencer

Hur lyckas man som influencer och hur får man ekonomin att gå ihop? Missa inte vårt unika event tillsammans med BDO Uppsala AB och Emma & Amelia som driver en av Sveriges största konton om vegansk matlagning-Vegansk Matlåda.

Instagram och YouTube-influencers inspirerar, engagerar OCH tjänar pengar på det de gör. Therese Lindgren, en av Sveriges kändaste YouTubers hade under 2017 en omsättning på 17,4 miljoner!

Välkommen på Drivhuset och BDO Uppsalas event som kommer att handla om hur man startar som influencer och får ekonomin att gå ihop. Lyssna på BDO som har hjälpt influencers att göra rätt i sin redovisning. Vilka regler och fallgropar finns i redovisning och skatter? Måste alla YouTubers och influencers redovisa sina intäkter?

Dessutom får ni träffa Emma & Amelia som driver en av Sveriges största konton om vegansk matlagning- @Veganskmatlåda! Under föreläsningen berättar Emma & Amelia om sin resa och delar med sig av sina tips för att slå igenom bruset! https://www.instagram.com/veganskmatlada/

 

 

Lämna ett svar