Dr Nie specialist på kvinnosjukdomar hon har kraften

Denna läkare som heter Dr Nie rekommenderas av en av massor av patienter.

dr nie

Nr Nie finns i Stockholm och jag känner flera som har gått hos henne och sagt mycket bra saker om henne. Hon har hjälpt massor av kvinnor som har varit väldigt nöjda med henne. Andra personer som har haft positiva åsikter om Dr Nie är föreläsaren Elaine Eksvärd som bloggar. Har läst andra som bloggar där Dr Nie bett dem hämta en skogsduva och äta. Bloggaren skrev att där gick gränsen för vad hon tror på. Hon gjorde inte som Dr Nie sa, men blev ändå frisk.

Jag har också svårt för när folk kommer med konstiga tips på som man ska göra. Man behöver tro för att det ska fungera och tro kan jag göra utan att behöva göra som andra säger. Det bästa sättet för mig att tro är att tro på mig själv och mina egna metoder. Jag kör vissa metoder varje dag och ändrar mitt sätt att tro om framtiden och det fungerar.

Jag hoppas att folk ändå tar det lugnt när de besöker folk inom det alternativa. Du ska tro för då fungerar det och tror du inte fungerar det inte. Jag tror inte det bara handlar om en tro utan även om förtroende terapeuten inger. Allt kan inte hänga på mig utan lite måste ju hänga på den person som påstår att de kan hjälpa en med olika sjukdomar

Jag skriver om min hälsa väldigt öppet för att andra ska ta del av den och kanske ge mig tips på mina bekymmer. Tex så vill jag veta mer om vad jag bör undvika om jag är apc resistent. Känns dom om inga läkare kan detta utan måste googla på det för att förstå. Hur kan en läkare sitta och googla om något som är så självklart. En läkare måste inge mer förtroende och det måste även alla inom det alternativa.

1 comment / Add your comment below

  1. Det är naturligtvis så att Dr. Nie kan bota mellan 30-40 % av sina patienter. Detta är en ren placebo effekt ” dvs , de pat. som botas med Dr. Nies metoder hade lika gärna kunnat äta grankottar eller dylikt och fått samma behandlings effekt. Den s.k. placebo effekten, vilken i och för sig kan förklaras av biologiska effekter. Där ex. smärta kan lindras med sockerpiller, eller t.o.m. Parkinson patienter blir förbättrade på koksalt injektioner för att de tror att de erhållit aktiv behandling. Sug på den Du!

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »