Din inredning beskriver vem du är

Snart kommer jag att köpa en ny lägenhet och för det kommer jag satsa på helt nya inredningsdetaljer och möbler.

I samarbete med Boldliving

Visste du om att det går att lära känna en person beroende på hur hon har inrett sin lägenhet. Just nu kan man inte lära känna mig med min inredning då jag har totalt ändrat smak. Ändrar man smaken radikalt har man också gjort radikala förändringar med sin personlighet. Jag är inte densamma jag var för några år sedan. Jag kan inte ens känna igen mig själv hur jag tänkte och resonerade för flera år sedan.

Coolt namn på en taklampa nämligen takpendel som denna lampan kallas för 649 kr. Det som är bra att över 900 kr blir det fri frakt, bra va? Du hittar nedan inredning hos boldliving.

Jag följer vissa instagramkonto som bara handlar om inredning, men då föredrar jag inredning som också visar lite trädgårdar som är centrala. Jag vill bo i slott fast ett slott som är centralt med mycket höga murar eller hög stängsel. Vill inte att någon främmande ska kunna kliva in i mitt område.

 

En annan cool grej jag gillar är Poster nedan som heter Styckdelar fläsk så att du vet när du handlar vilken del av grisen du handlar. Gris är supergott och passar till mycket inom matlagning. Jag har även ätit svinkött och det var tusen gånger godare än grisen (förlåt grisen). Eller jag menar egentligen förlåt svinet för det är du som lider av att du är god. Denna nedan hittade jag bland fynd och det är 10 % nedsatt pris på den. I stället för 129 kr kostar den ca 116 kr och det är det värt. Tänk ett fint kök i ett slott med nedan poster skulle bli supersnyggt.

Häromdagen såg jag en film där de hade inrett ett rum så mysigt. De hade blommiga tapeter och gardiner. Till detta även blommiga överkast och kuddar. Sedan vita möbler och det såg så hemtrevligt ut. Såg ut som ett slott på landet. Antingen ska jag bo på slott i centrala delen eller på landet.

 

 

Lämna ett svar