Detta visste ni inte om Zlatan

Visste ni om att Zlatan har 10 meters hög mur kring sin bostad för att ingen ska kunna titta in.

Jag förstår Zlatan mycket väl och skulle velat ha en 10 meters mur vare sig jag vore känd eller inte. Det är inte bara inbrottstjuvar man är rädd för utan man vill helt enkelt inte att folk får insyn i sin egen bostad. Bostad är så privat att jag aldrig i mitt liv skulle kunna bo på bottenvåningen. Det är bäst att ha ett bra inbrottsskydd vare sig det gäller din bostad eller fysiska butiker. Ett försäkringsbolag brukar också ha höga krav på butikernas inbrottsskydd.
Jag själv jobbar i en galleria där nästan varenda butik använder sig av just rullgaller. Så fort klockan slår 19.00 då butikerna stänger så kan man höra varenda butik slå igen med rullgaller. Jag älskar ljudet av dem för då vet jag att butikerna håller på att stänga och jag då äntligen får gå hem.
Min högsta dröm är att bo på ett slott och där skulle jag använda mig av rullgaller och även 10 meters hög mur. Nedan ser ni bilder av slottet i Uppsala som jag själv har tagit.
DSC_0021

modebloggare-020

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar