Detta händer i höst i Uppsala på Reginateatern

5-7 September Jazzen anfaller med Peter Lind and the Cabaret Band
1, 3 och 4 Oktober Ordspråk 2008 Uppsala internationella poesifestival (för töntiga killar)
9-13 September The Ukulele Orchestra of Great Britain
9-12 Oktober Alla är olika, utom jag med Lasse Eriksson
18-20 September American Tunes text och musik Paul Simon, Gunnar Daielsson & Trio X
16-18 Oktober Macbeth alla dör på slutet 1 2 3 Schtunk
24-25 September Wiehe & Werup
 31 Oktober & 1,2 November Thomas Di Leva- Låt kärleken växa fram (något för mig och Prins Charles) Jag har träffat Di Leva och både sjungit och dansat med honom samt fick välsignelse av honom. Jag fick sitta medan han stod ovanför mitt huvud och lade sina händer på mitt huvud.
  26-27 Septermber Sex söker ett skratt komikeralliansen Kesselofski & Fiske (som jag träffade då jag var på Uppsalas Stora Media mingel jag var inbjuden till.
4-9 November Hej Povel med Lasse Eriksson, Claes Jansson, Meta Roos, Jacke Sjödin, Mikael Skoglund, Janne Ottesen & Per V Johansson
2 Oktober Pusseldrömmar med Carl Einar Häckner

Reginateaterna Trädgårdsgatan 6, Uppsala tel 018-727 83 40 Biljettkassa öppen tis-frd kl 11-17 lörd 11-13 även via UNT City 018-478 10 70

2 comments / Add your comment below

  1. DIN BLOGG ÄR DEN VÄRSTA SKRYTBLOGGEN JAG HAR LÄST I MITT LIV. SÅ FORT DU FÅR TILLFÄLLE SKRYTER DU. HUR TROR DU ATT DU UPPFATTAS AV FOLK NÄR DU SKRYTER? KOM NER PÅ JORDEN OCH LEV I FRID MED OSS ANDRA DU SKA INTE TRO ATT DU BLIR MER VÄRD BARA FÖR ATT DU ÄR EN STOR BLOGGARE.

  2. Bra information

    Din blogg är bland de bästa jag har läst. Alltid är det något man lär sig när man läser här.

    Forsätt blogga som du gör./Petra

Lämna ett svar