Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Detta förbrukas mest i svenska slott

På instagram så följer jag profiler som lägger ut bilder på olika slott i Europa. Jag är då mest intresserad av hur en ingång till ett slott ser ut och inte hur det ser ut inne i slottet.

I samarbete med Anticimex

svenska slott
Bakom mig ser ni olika drottningar från olika epoker. Alla har de bott i slott som hade behövt produkter från Anticimex

Mitt intresse för slott handlar mer om hur man bygger utanför slottet. Hur man säkerställer så att folk inte kan kliva in när det är stängt eller hur man bygger upp olika pelare utanför slottet. Jag gillar då mer slott som är centrala än de som är långt utanför staden. Jag är inte så intresserad av slott som är så långt bort att man glömmer slottet. Bästa slottet är hittils Stockholms slott för den är i centrum och man kan se ut på gatan när man kliver in i den. Hur roligt är det att bo i ett slott om det enda du kan se är ett träd när du tittar ut?

Något som man använder sig mycket av i slott är allt som har ihjäl ohyror. För tänk dig att utanför varje slott finns det en borggård och trädgård. I dessa trädgårdar finns massor av ätbara växter och oätbara växter. Dessa växter samlar också på sig massa löss och annat som inte känns så trevligt. Då tror jag att produkter från Anticimex går åt väldigt mycket för att slippa ohyra på slotten. Du får i varje fall en garanterad skadedjursbekäpning med Anticimex produkter och tjänster.

ohyra
Detta är Seminariet musikklasser på lärarhögskolan. Kolla bara hur huset är omringat med växter och därför behövs Anticimex för dessa byggnader. Skulle du våga öppna fönstret om du hade så här mycket växter utanför?

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder. Alltså har den först och främst använts först i svenska slott och sedan har överiga Europas slott också börjat använda denna produkt. Du blir garanterat av med ohyra och skadedjur som gör intrång i ditt hem. Snacka om objudna gäster som plankar in utan din tillåtelse.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »