Det enda som fattas prins William är hårtransplantation

Många män tappar hår väldigt tidigt precis såsom prins William hertig av Cambridge har gjort. Vad han har missat är hårtransplantation som skulle göra honom 10 år yngre direkt. Det är inte alltid folk passar i att vara på väg att bli flint.

Vissa män kan se riktigt bra ut trots att de inte har hår på huvudet tex Robert Aschberg och vissa män passar inte alls i att bli mer och mer flint. En av dem som förändrades totalt när han tappade hår var just prins Williams. Det konstiga är att han har råd att göra en hårtransplantation, mer verkar skjuta upp på det. Jag kan förstå dessa dagar att han inte har tid då hans kusin prinsessan Eugenie gifte sig i går och de hade massor av celebriteter inbjudna. Hon gifte sig med Jack Brooksbank och de hade 800 personer inbjudna till bröllopet. I England bjuder man bara in de man umgås med om man bara är prinsessan. Man bjuder inte in alla kungligheter runt om i Europa som man gör om det är en tronföljd som gifter sig.

Vilka prinsar bör göra en hårtransplantion i Stockholm VS Istanbul (Turkiet)?

Vad är det med dessa prinsar egentligen som prins Daniel och prins William. När de väl träffades förra året så kunde de väl göra en hårtransplantation tillsammans när det ändå finns bra kliniken i Stockholm. De var där tillsammans i flera dagar och borde då ha tagit hand om sig själva lite grann. För vi vill också se friska prinsar och inte prinsar som har slitit ut sig själva.

Jag ska visa er en bild före och efter hur prins William såg ut innan och efter han började tappa hår. Han är dessutom väldigt ung född 1982 och hans fru Kate är lika gammal.

Här ser ni hur prins Williams såg ut innan han gifte sig då alla tjejer bråkade om honom.

Så här ser han ut i dag gift med två barn och ingen bråkar om honom längre så vitt jag vet.

Asså ni ser ju själva denna otroliga skillnad på prins William med och utan hår. Han har ju ett ägghuvud utan hår och det är inte många män som lyckas få denna äggform till huvud utan hår.

3 comments / Add your comment below

  1. Det är verkligen tunt på huvudet, det är som du säger inte alla som passar i så tunt hår. Det lägger verkligen på år!
    Det är ju så att det finns medicin att ta så det bromsar av och när det är under kontroll kan man flytta hår och fylla ut. Tror det är okunskapen som gör att så många blir flint i onödan!

Kommentera