Det du prioriterar mest beskriver vem du är!

Visste du om att du kan lära känna en människa till 70 % bara av att höra vad som är viktigast för personen gällande byte av lägenhet?

*I samarbete med Garageexperten*

Jag bor väldigt centralt i Uppsala och för mig är det viktigaste att bo just centralt. Jag kan känna att inte ens Vaksalatorg är centralt nog för mig i bland. Så det jag prioriterar i första hand är att lägenheten ska vara centralt. Sedan ser min prio lista ut följande:

  1. Central lägenhet-Betyder att jag är bekväm och har ont om tid och vill ha nära till allt.
  2. Hiss ska finnas-Betyder åter att jag är en bekväm person
  3. Helst garage som är nedanför själva huset såsom jag har det i dag. Åter ser ni hur bekväm jag är. Bekvämlighet är inte samma sak som lat nedan beskriver jag varför. Om jag bor i Villa och har en egen garage ska det vara en som har säkerhetsslås. Du hittar snygga garage hos Garageexperten.
  4. Inglasad balkong för då känns det som om jag bor större. Helt plötsligt växte lägenheten utan att hyran eller att kostnaderna blev större
  5. Vita väggar för då kan man möblera bättre och att lägenheten ser större ut per automatik.
Om du inte har en bil än så länge så kan du använda denna söta garage till sagohus.

Varför jag kallas för bekväm och inte för lat enligt mig själv

Har ni sett filmen Prinsen i New York? Det handlar om en prins som klagar på att han är så pass rik att han inte ens kan knyta sina skor själv. Kungen svarade med att det var fel. Han knyta om han vill, men han har inte behövd knyta eftersom han är rik. Finns också ett annat sätt som man kan säga det på “Pga en korkad hjärna så får dina fötter lida av det”.

Här ser ni Zamundas (påhittad land) kungafamiljen i filmen En prins i New York.

 

De på Garageexperten säljer garageportar som är anpassade för nordiskt klimat. Alla deras portar är isolerade. Därför tänkte jag att han man ingen bil så kan man använda de söta garagen till sagohus eller pepparkakshus. Det är bara att måla det brunt och sätta på runda grejer så att det ser ut som godis. Kan vara kul att ha ett garage som ser ut som ett pepparkakshus ändå utan att använda det som sagohus.

*I samarbete med Garageexperten*

4 comments / Add your comment below

  1. en centalt boende tyder på intelligens, smarta människor föredrar bo centralt så att dom kan gå ner på stan och vara sociala när dom vill och inte slösa dötid på att transportera sig. Jag älskar bo så centralt jag gör! Läste i VA.se hittar dock ej länken

  2. Tack, dom är förresten väldigt söta! Jag vet inte riktigt vilket djur du skulle vara men typ en Uggla kanske du har så bred kunskap i Historia, ser framför mig han i Nalle puh

Lämna ett svar

Translate »