Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det bästa med att sova på hotell

Som bloggare på elitnivå har jag fått hotell och resa sponsrat varje gång jag har varit utanför Uppsala. Jag har även fått hotell sponsrat i min egen stad när vi hade konferens i två dagar. Då fick jag både konferenslokal och mat för 12 personer under dessa två dagar.

Det jag tycker är absolut bäst när det gäller hotell så är det dessa små minikylskåp. Jag vill ha en sådan i mitt hem i vardagsrummet och slippa gå till köket varje gång jag ska hämta en mineralvatten. De borde även finnas minifrys. Än har jag inte sett att man har det, men det kanske kommer. Egentligen skulle jag behöva en minikylskåp i varje rum även i badrummet när man ska koppla av och ligga i badet med salt i badet. För visste ni om att salt mot huden läker både själva huden och även är läkande om du har ont i lederna.
Tänk på att det kostar med el i varje rum också om du ska lyxa till ditt liv extra med massa små minikyl i varje rum. Jag vill även ha rinnande vatten i varje rum också och glas så klart. Samt så får man inte glömma både te och kaffekanna i varje rum.
Tex stora hotell brukar ha som ett lite obemannat cafe i varje våning där man kan hämta bubbelvatten, te, kaffe, kakor, nötter och lite godis. Jag vill ha det så i mitt hem i varje hörn dvs i varje rum och hörn ska det finnas något att dricka och något litet att äta. För detta så krävs det att man har nog med el och tänk på att elpriser också går upp.  Så elektriker Stockholm är något att lägga i minnet om du dessutom vill ha billig el till allt lyx som ska förekomma i varje rum hos dig. Jag är så mån om att aldrig gå hungrig eller törstig var jag än befinner mig. Är också mån om att det ska finnas badrum och toa i varje våning helst i varje rum.
Jag vill också bo väldigt stort dvs det ska vara stora salar och det är också dyrt att hålla varmt i alla rum därför bör man satsa på elektricitet som är billig.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »