Denna vecka är fullspäckad med bl.a modevisning

Tisdag: Skönhetssalong för 6000 kr
Onsdag: Bröllopp
Torsdag: Skönhetssalong
Fredag: Modevisning i efterhand kommer jag att skriva vart det höll hus. Min bloggmanager vill inte att jag skriver ut i förväg vart jag ska. Den heter Style 08 och jag fick en goodiebag med inbjudan. De kommer att lotta ut massor av fina priser till gästerna.
Lördag: Expo affärspresentation i Stockholm och för det ska jag till Björn Axén för att de ska designa mitt hår.

Jag hoppades slippa min PMS men jag får nog gå på bröllopp med värsta finnarna i ansiktet så vad gör man? Vad kan man göra för att slippa känna sig som en elefantunge med vätsa i händer och fötter?

15 comments / Add your comment below

 1. Hej Anne panne. Jag veti fan. Jag brukar yra och bli ovänner med halva världen när jag tatt några öl. Du vet, Carl Gustav och jag gillar inte varandra. När ingen ser så tränar vi boxning, utan tandskydd. Evil

 2. sv: Haha, förstod det!

  Eftersom ingen annan kommenterade där så kan jag säga att förutom min egen familj så är det bara du som kunde läsa inlägget utom att behöva ta åt dig.

  Det är flera stycken som har tagit åt sig, du skulle sett min mobil imorse.

  Suck.

 3. Style 08 verkar vara ett riktigt trendmecka med sina vita plastpåsar(…) och din "bloggmanager" ger jag inte många kronor för att han överhuvudtaget existerar för maken till konstigt resonemang har jag aldrig hört. Anledningen till att modebloggare och andra välbesökta bloggare får inbjudningar etc är för att dom ska kunna göra reklam för sådana här events på sina sidor… En förklaring som attraherar mig mer är att både bloggmanager och mycket annat av innehållet här är små fantasifoster. För att göra det hela än underligare får man bara två träffar om man googlar Style08+modevisning+uppsala och bägge leder tillbaka till, yes you guessed it. Dig. mystisk musik

 4. Bara för att jag är nyfiken, vad är det för behandlingar du får på salongen??

  Om du brukar fixa naglarna så kika gärna in på min sida.. HA det bra

 5. att du orkar. den enda anledningen att bloggare får produkter är för att de ska skriva om dem. den enda anledningen att de får inbjudningar är också att de ska skriva om den. du ljuger inte bara om ditt namn lilla aytoonn.

Kommentera