Den berömda väggen & Caroline af Ugglas

Den berömda väggen kallas den vägg vi alla går in i när saker och ting blir för jobbiga. Då säger vi att vi går in i väggen. Jag har inte mött denna vägg än för varje gång jag är på väg in får jag besök av en sagofigur som ser till att jag aldrig går in i den.

I går kväll var jag hemma hos Sandra och mötte där Pamela. Sandra bakade och jag har bilder som jag tänkte lägga upp i kväll. Jag hinner inte nu då jag ska på affärslunch med en person för i kväll kommer Caroline af Ugglas.

Portarna öppnas 19.30 och jag är då inomhus och tar emot de som är inbjudna. Caroline kommer att uppträda kl 21.15 och kl 22.00 är det stängt. Man kommer bara in med biljetter och jag har gett dem till en salig blandning av VIP som jag anser borde ta del av detta evenemang.

1 comment / Add your comment below

  1. Tur man slapp. mMn glappet i hennes övre tandrad kunde iof användas som öl öppnare.

    Jag bråkar med henne in person och inga comments Anne.

Lämna ett svar

Translate »