Dela dina drömmar med mig

Jag ska dela med mig av mina högsta drömmar eller hur jag vill att mitt liv ser ut inom ca 7 år.

az design
Jag skulle även vilja ha rum för kurser av olika slag tex personlig utveckling och läran om olika djur. Ska själv snart gå en kurs in att lära mig mer om höns.

Jag önskar att jag ska vara ägare till ett hotell med ca 81 rum dvs 9 x 9 då just siffran 9 är mitt lyckotal. Alla gånger jag har varit som lyckligast i mitt liv har börjat eller slutat med en 9:a. 1989 var jag ett lyckligt barn samt år 1999 -2000 var jag  superlycklig och drömmer fortfarande om den tiden. Lyssnar på låtar som tar mig tillbaka till den tiden.

Jag själv ska bo i en stor svit på detta hotell och äta frukost, lunch och middag på hotellet. Samt så ska jag ha en kock som endast lagar LCHF mat till mig och mina gäster. Till detta hotell skulle jag välja snygga möbler från AZ design. Jag skulle låta alla mina familjemedlemmar få ett varsitt rum varje gång de kom på besök.

Det skulle vara så bekvämt att bjuda in gäster både som ska sova över eller som bara ska komma över på middag. Frukostmöten skulle bli perfekt då är frukosten färdig när mina gäster anländer. Detta är exakt vad jag skulle vilja ha inom några år och ska få det också.

Sponsrad inlägg

1 comment / Add your comment below

  1. Ja på hotellet ja men i Hertiginnans rum kommer interiör från ett helt annat ställe om jag finge få bestämma 😉

Lämna ett svar