Därför vill människor tjäna mer pengar!

Vi människor arbetar för att i framtiden kunna dra oss tillbaka och njuta av vår skörd.

I stället för att planera så långt in i framtiden så tycker jag att man borde leva här och nu. Detta gör man bäst om man kan delegera arbetsuppgifterna genom att kanske anställa en hushållsnära tjänst. Linas Matkasse är ett utmärkt sätt när det gäller hushållsnära tjänster. Tänk er att ni har en assistent som alltid handlar er mat veckovis? Tänk så mycket tid ni skulle få över och tänk bara på hur mycket ni skulle slippa bära varje dag/vecka.

Detta kommer jag att lösa genom att när jag vinner pengar  genom Mobila Casinospel eller blir rikare så ska jag anlita någon som handlar åt mig. Eller så kommer jag anlita företag som levererar mat hem direkt till dörren. Det folk inte förstår att bara bensin kostar flera hundra varje gång de ska storhandla.  Jag blev supernöjd med hur de levererade varorna ända fram till min dörr. Jag kom hem av att det stå flera matkassar med varor. För mig blev det som att öppna flera julklappar och få mig en riktig överraskning. Till dessa mat varor så fick jag med recept på all innehåll så att jag kan med dessa recept göra nya maträtter.

linas matkasse

business bloggers 019

business bloggers 021
Jag gjorde en sallad med varor från Linas Matkasse. Det andra ni ser är också från Linas Matkasse.
business bloggers 020
Jag gjorde fyllda paprikor med nötfärs som jag fick när jag anlitade företag att handla åt mig.

Hur hade du gjort om du vann en slant eller tjänade massor av pengar för att spara tid? Den tid du lägger på att handla kan du göra annat med. Du kan gå ut med din hund och på det sättet varva ned eller ut och gå med dina barn och föräldrar i stället.

Kommentera