Därför var Börje Salming sen till LIFESTYLE CHARITY DAY 2015

Här kommer fler bilder från LIFESTYLE CHARITY DAY 2015  med massor av olika kändisar och fler bilder finns att visa.

Jag kommer lägga upp de sista bilderna också från denna fantastiska underhållande LIFESTYLE CHARITY DAY 2015 med en blandning av massor av svenska kändisar. Jag får helt enkelt inte plats med alla bilder i ett inlägg för då skulle bloggen explodera.

LIFESTYLE CHARITY DAY 2015
LIFESTYLE CHARITY DAY 2015
LIFESTYLE CHARITY DAY 2015
LIFESTYLE CHARITY DAY 2015

 

Maruschka Fallai
Jag skickade Maruschka Fallai till mediumet Sirin och hon var väldigt nöjd med henne. Jag frågade även Maruschka Fallai om jag fick skriva ut i bloggen om att hon hade besökt mediumet som jag rekommenderade sist vi möttes.
börje salming
Visste ni att Börja Salming var samisk ursprung? Hans karriär är så lång så det räcker väl med att jag berättar att han blev stjärna med ishockey.

Börje Salming var väldigt sen till denna Charity kväll och sedan satt han sig i VIP rummet för endast få utvalda som hade plomberade armband för att få sitta där. Även jag hade en vip plats och fick blomberad armband tillsammans med min pressansvarige Emelie. Det var inte bara Börje som var sen utan själva Måns Zelmerlöw var sen då hans plan var försenad. Jag hade hela tiden kontakt med Måns Zelmerlöws preskontakt Helene Wigren från början till slut.

börje salming mingelfotograf
Här ser vi mig och Börje Salming detta är mingelfotograf som har tagit dessa bilder.

 

 

 

1 comment / Add your comment below

  1. “Ou seja o comentário que falou sobre a perigosidade da Europa ter armas não tem sentido nenhum.” O caro stran chega ás conclusões de uma forma que pouca gente entende. Deve estar relacionado com a ilaÃonum§Ã£i…

Lämna ett svar