Därför väljer vårt undermedvetna gamla butiker

Markiser ger inte bara skydd gentemot solen utan det ger också ett ädelt intryck till butiken samt ett gammaldags intryck.

Sponsrad inlägg i samarbete med Nibo

Vi människor har svårt att förändra våra vanor och visste du om att när en butik ser gammaldags ut så inger det mer trygghet. just för att du på en undermedveten nivå tror att du har varit där förut. Detta är programmerat hos oss eftersom vi är inte bara vår födelsedag. Vi ärver våra celler av våra föräldrar och deras föräldrar. Det som de i sina dagar har upplevt finns kvar i våra minnesceller och vårt undermedvetna.

Jag trodde på allvar att butiken Nibo skulle öppna så fort de såg att jag som bloggare skulle in och kolla in markiser. Parkerade snyggt utanför med min BMW men ingen öppnade dörren. Det var så stängt som det bara gick att bli. När jag skulle åka därifrån insåg jag att jag hade parkerat helt fel dessutom och upptagit 3 parkeringar genom att ställa min bil lodrät.

Jag kommer i framtiden öppna butiker med vårt varumärke som jag driver tillsammans med mina kollegor. Vi har fått lite intresseanmälan från två olika håll om att de vill starta upp som franchise i Uppsala och Stockholm. Min tanke är då att använda mig utav markiser i dessa butiker för att få ett just gammaldags intryck för att människor ska känna igen sig och dessutom känna sig trygga.

Nedan ser ni min smak av inredning och butik

marie antoinette

Lämna ett svar