Därför har alla människor rätt till att se snygga ut

Finns det något värre än att vara helt fel klädd eller vara osminkad när man ska ta bilder på ett event?

När jag går på olika event och galor är jag som mest pedant när det gäller att vara snyggt klädd och sminkad. Har jag inte sminkat mig vägrar jag nästan vara med på bild för jag vet att jag då bara kommer att se riktigt blek ut. Det är också viktigt att känna sig fin när man bara ska vara hemma. Vem har sagt att man vill vara ovårdad bara för att man är hemma. Tänk om man får oväntad besök och sitter i fula pyjamas. Det kan inte vara roligt.

Mina värsta mardrömmar är att jag är på fest osminkad och då vill jag bara gå och gömma mig för att slippa möta på människor.

Hos More Than Love hemsida kan du hitta fina underkläder, kimono och dessutom få möjlighet att läsa noveller innan sängdax. More Than Love är precis vad namnet utger dvs mer än kärlek. Vad är mer än kärlek i era liv? Om ni inte vet svaret så kan ni alltid gå in på sidan och bli inspirerade.

kimono

kimono-leopard

Snart ska jag och mina vänner ha en Halloweenfest och lagom till detta behövs faktisk en mask för ansiktet så att folk inte känner igen mig. Nedan se ni en mask för endast 129 kr.

halloween-mask

Även vackra skor hittar du på sidan.

stilettklackar

SPONSRAT INLÄGG

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »