Därför är jag inte politisk aktiv

Jag har fått denna fråga flera gånger varför jag inte är politisk aktiv när jag kan göra min röst hörd.

Jag vet att många människor skulle ta avstånd om jag började med propaganda. Jag skulle förlora många av mina sponsorer om jag började välja sida. Jag vill vara politisk obunden, Jag kan säga att jag är en av de få som betalar till Svenska kyrkan varje år och jag röstar varje valår. Vad jag röstar och varför jag röstar kan jag tyvärr inte gå ut med i bloggen, sorry. Jag har fått flera varningar att jag heller inte ska vara aktiv. Nu är jag på väg att få delägare i bolaget Delacay.com samt så kommer mycket kring bloggen att göras om. Om mina delägare som styr marknadsföringen anser att det inte är en fara med att jag talar om var jag står politiskt så kanske jag kan bli mer aktiv i framtiden. Jag vet nu inte vilken påverkan det kan göra på bloggen.

Jag orkar helt enkelt blir uthängd med mina val av politisk parti som jag en gång i tiden blev. Den jag röstade på blev också uthängd rejält när jag talade om i bloggen att jag röstade på den personen. Var det då något bra för personen eller dåligt för karriären?

Kommentera