Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför är inget omöjligt enligt attraktionslagen

Kunde människorna förutse regn innan första regnet droppade ner? Tänk om regn inte fanns och en person sade att han ska se till att vatten droppar från himlen på oss människor. Folk skulle tro att han var galen.

Någon gång i tiden har människor velat att det ska regna och därför har det börjat regna. Varför finns endast regn, växter, djur och människor på våran jord? Det finns ju andra planeter, men än inget liv eller växt på långa håll. Detta för att här finns levande varelser med en hjärna som kan attrahera in vad som helst vi tror på.

Det bästa jag vet när jag föreläser är när folk tar upp sina kameror och börjar fota alla anteckningar som jag har skrivit upp. Då vet jag att det jag har lärt ut verkligen har varit till nytta för publiken. Jag älskar att dela med mig av kunskap och framgångshistorier. Jag vill inspirera andra människor till att våga tro på sig själva och bli framgångsrika.

Roya var min chef när jag var nyhetsankare på studentradion på söndagarna för några år sedan. Hon var den bästa chef någonsin som en människa kan önska sig.
DSC_0024
Bakom mig ser ni mina bilder som är förstorade för att jag ska föreläsa bättre. Jag talar om vikten av att länka och att bli länkad på nätet.
DSC_0048
Jag fick även skriva lite autografer på slutet. Många hade redan sett mig i tv innan jag anlände till föreläsningen.
DSC_0053
Några av deltagarna som gjorde välgörenhet och slog in julklappar till de behövande innan föreläsningen började. Jag fick även anteckna på en White board så att eleverna kunde skriva av och aldrig glömma det jag föreläste om. Alla tog upp sina kameror och tog bilder av mina anteckningar för att aldrig någonsin glömma allt matnyttigt som jag har delat med mig av.
DSC_0018
Roya bredvid min rollup som bekskriver mitt varumärke Veckomagasinet med min supersnygga logga.

I dag ska jag i väg till Stockholm för att träffa Måns Zelmerlöw på ett event jag är inbjuden på. Jag kommer åka med min pressansvarige och reporter Emelie Andersson. Vi ska först ha ett kort möte där vi ska gå igenom vårens schema tillsammans då jag är inbjuden till många galor och kommer att vara ansiktet utåt för dem med en video som ska sändas inför tusentals människor.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »