Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dansk design med bra kvalité

I samarbete med Solhem inredning

Danskar har blivit väldigt populära med både sina tyger och design. De är duktiga på att skapa finaste tygerna och de finaste möblerna. Så fort man hör att något är danskt så får man en helt annan känsla än om det skulle vara från en annan del av världen.

Kanske beror det på att Danmark är så nära och att varor har fått ett mycket bra rykte av att vara de bästa kvalité. Jag har besökt Solhem inredning och tittat på hyllor.  Jag hittade förvaring och vägghyllor på sidan som jag just nu söker. Jag gillar förvaring som inte har ben utan man ska fästa dem i väggen. Jag gillar även hyllor som man fäster i väggen. Hela huset blir då luftigare och känns som om man får rätt flow i lägenheten.

Tänk er en mycket gammal slott fast med modern inredning det är verkligen det ultimata för att få rätt look på hela sin inredning. Då har man verkligen blandat nytt med gammal och blir då en trend som man kallar för shabby chic. Jag har också tjuvkikat hos kronprinsessan Victoria vid några tillfällen och sett att även hon använder sig utav dansk inredning och då föll jag för detta ännu mer. Oavsett vilken typ av person du är och oavsett vad du gillar för inredning så är det alltid bra med förvaring och hyllor. För man får ordning på hela sin lägenhet då. Det gäller även kontoret om du har en sådan. För ett kontor ska inte heller ha varor huller om buller utan var sak på sin plats. Därför är det bra att skaffa sig hyllor och förvaring från just Solhem inredning. Du vill väl imponera på dina kunder och gäster att du faktiskt har ordning på allt. Den som har ordning bland sina papper och varor har även ordning på sitt liv brukar man säga.

Jag gillar mest ljusa färger när det gäller inredning för det blir lite som ljusterapi. Förut valde jag alltid mörka möbler och än i dag vet jag inte varför jag ville ha mörka möbler. Hos Solhem inredning hittar du verkligen smak för all inredning.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »