Dag 3 och sista dagen för skrivgarage med författaren & regissören Anette Skahlberg

Jag har nu varit på min sista skrivkurs med författaren och regissören Anette Skahlberg.

I dag gav Anette bara en mening och vi fick bygga upp med flera meningar. Jag fick här tillgång till att börja med inledningen till min bok som ska ges ut. För första gången i mitt liv känner jag hur otroligt enkelt det är att verkligen skriva en bok på ett kreativt sätt tack vore de verktyg som jag nu har fått på denna kurs.

Nästa skrivgarage är två dagar i september. Lite längre dagar men två istället. 6-7 september kl 11.00-17.00 . Jag kommer skriva mer om det i september för er som är nyfikna på att ge ut en bok. Ni behöver inte bo i Uppsala för ni kan bo på Radisson Blue Hotell i 2 dagar och blanda nytta, nöje och lyx dessa dagar.

ge ut en bok
Anette Skahlberg går igenom de 10 Synopsisen som man ska lära sig för att skriva och ge ut en bok. Hon driver även ett eget bokförlag som jag ska vända mig till när boken är färdig. Anette är även med i ett kapitel ur boken.

 

 

konferens radisson blue hotel
Den söta servitrisen Emilia Åkerfäldt var så vänlig och tog upp brickan in i konferenssalen. Hon har precis tagit studenten och jobbar extra på restaurang Picnic på Radisson Blue Hotel.

 

restaurang picnic radisson blue hotel
På restaurang Picnic serverades i dag lamfärsbiffar med god sallad till. De hade dukat allt så fint att man blev hungrigare av att titta på maten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar