Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Älskade barn på jorden av Carina Sloberg

Just nu läser jag boken Älskade barn på jorden av författaren Carina Sloberg.

Det roliga med att vara bloggare är att jag får böcker hemsickade av författarna personligen. Jag har tex fått böcker personligen av Anna Lena Vikström, Louise Minerva Li, Dan Persson och nu Carina Sloberg. Jag känner mig så lycklig lottad som får en personlig kontakt med författarna och att många av dem har varit och hälsat på mig i min egen bostad. Det roliga är att jag först läser deras bok och sedan kommer de på ett personligt besök så att jag kan ställa frågor kring böckerna. Då brukar jag innan göra lite instuderingsfrågor färdiga så att jag vet vad det är jag ska diskutera med författarna.

Carina har en FB grupp som heter Carinas författarsida.

Jag har med kursiv text skrivit in mina egna åsikter i texten nedan!

Älskade barn på jorden besök på andra sidan & glimtar av framtiden

Carina lanserar nu sin andra bok “Älskade Barn på Jorden”, som med sina fantastiska scenerier från andra sidan och framtiden vill visa att Du själv är Skaparen i Ditt eget Universum. (Detta för mig var orsaken till varför jag ville ha boken att kunna skapa sitt eget Universum)
Har du funderingar över vad som händer när man dör? Vill du följa med in i fantastiska miljöer på andra sidan? Är du nyfiken på vad som ska hända med Jorden och dess invånare? (Jag svarar ja på samtliga frågor för jag är nyfiken i en strut)
När rädslan för döden förminskas och så småningom försvinner och vår vidsynthet öppnar dörren till Evigheten, kan vi enhetligt sammankopplas i en gemensam befrielse. Detta är vägen in till fredens rike. Vi börjar i detta nu förnimma den skaparkraft vari allt består. Kunskapen om det eviga livet kommer att berika oss och utvidga vårt medvetande. Döden kommer inte längre att skilja oss åt!

“Den skönhet du kan beskåda är bedårande. Du gör vandringar i de vackra bergen och tar sällskap med andra resenärer. Inte oväntat kan du på vägen möta själar du tidigare sammanstrålat med.” (Jag själv brukar känna igen människor som om jag har känt dem i hela mitt liv tex Tanja Dyredand vet jag att jag har mött förut)

“Du kan utan förhinder förflytta dig genom olika världar och du har tillträde till alla dina önskningar.” (Vaaaaaaaa? Självklart vill jag läsa denna bok och lära mig hur?)

“För ateisten blir förvåningen stor. Den eviga sömnen var sig inte lik! Du vaknar upp på andra sidan, lika klart dagsmedveten som på Jorden.” (Måste vara lika svårt för troende att vakna upp och inse att man inte ska tro på allt folk säger om Gud utan måste även söka sanningen själv)

“På Jorden väntar vi på döden och på andra sidan längtar vi så småningom att återfödas. Allt sker i sin takt och du ska först mättas med erfarenheter och upplevelser på den andra sidan innan du åter ser solen lysa i ditt nyfödda ansikte och dina nya föräldrar tar emot dig.”

“Samarbetet mellan himmel och Jord är bara i sin början och de krafter som ligger beredda kommer att revolutionera er värld.”

“I framtiden är pengarna överflödiga och arbetet delas lika efter förmåga.” (Detta tror jag starkt på att det inte finns någon konkurrens. Den som jämför sig själv eller mig med andra har inte förstått lagen om attraktion och då har jag inget gemensamt med den personen)

“Betänk att i framtidens scenarier innefattas inte gemenskapen endast av Jordens länder och folkgrupper, här öppnas även portarna mot Universums världar!”

Carina Sloberg
Carina Sloberg Älskade barn på jorden

 

På tal om Dan Persson som är författare till Mitt Universum

Jag ska i dag besöka honom i Värmland för att det finns en maskin jag ska prova som han har skrivit om i boken Mitt universum. Det sägs att denna maskin kan ställa diagnos och att den kan bota alla sjukdomar.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »