Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Café Mocco kändisarnas favoritställe

Jag har tillsammans med Jonas från Seleste besökt Christos Neo på hans eget café Mocco.

Förut för länge sedan fanns en bloggare som kallade sig för Barista som drev en anonym blogg och hängde ut folk hela tiden. En av dem som blev uthängda var jag tills jag fick tag på vem det var som låg bakom bloggen. När jag klev in på Mocco såg jag honom sitta där och det visade sig att han var en stammis. Det var alltså här han satt varje dag för några år sedan och bloggade om andra människor på sin blogg kallad Barista. Han var inte en Barista utan gäst som lyssnade på vad andra hade att säga och skrev ut det i sin blogg. Faktiskt väldigt bra idé för han blev stor utan att avslöja att han redan var en känd person.

Prinsessan Sofia var värdinna för Christos innan hon blev prinsessa.

sofia hellqvist
Sofia Hellqvist med William Värnild. arbetar som makeupartist och är även pressansvarig för det svenska sminkmärket Make Up Store.

Nu var jag på besök hos Christos i affärer tillsammans med Jonas Backman från klädmärket Seleste som gör damkappor och kläder för den moderna businesskvinnan. Jag kommer i framtiden berätta mer om Seleste. Vi håller på att arrangera ett event för lanseringen av Seleste och även ett pressmöte för pressen inbjudna.

Jag kommer i god tid bjuda in de gäster jag vill se på vår gästlista så allt detta kommer i höst.

café mocco
Detta är i baren på café Mocco tillsammans med Christos Neo som även driver Christos Masters. Christos Masters är en golftävling med bl.a Måns Zelmerlöw och andra kända personer som har tävlat och även uppträtt..
christos Neo
Jag försöker bara se lika världsvan ut som Christos verkar vara för att passa in på bilden tillsammans med honom.
vett och etikett regler
Christos är en mycket varm person som får folk att känna sig utvalda. Det är en teknik som få personer klarar av. Han vet helt enkelt hur man behandlar människor och är verkligen en världsvan person som kan allt om vett och etiketts regler. Han borde ge ut en bok hur man beter sig på olika tillställningar den skulle sälja guld. Hovets f.d presschef Elisabeth Tarras Wahlberg gav ut en sådan bok för flera år sedan hur man skulle klä sig rätt och hur man skulle bete sig efter vett och etikett. Nu vill vi ha en manlig version av en sådan bok.

 

seleste
Detta är Jonas Backman från klädmärket Seleste.
inbjudningskort
Vi fick se hur olika inbjudningkort kan se ut när man gör en kändisevent för vi kommer att bjuda in kändisar också i höst. Detta är ett exemplar föreställande brev från Kronofogden och när man läser närmare märket man att det är en inbjudan i stället för skulder genialisk.
sponsor
Detta är också ett inbjudningskort vi gick igenom massor av olika sorter som redan har varit. Med sponsorer som Gucci, Rolex och massor av andra spännande märken.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »