Butikschefsdagen på Krusenbergs Herrgård med hela mode Gallerian

Här kommer bilderna på Butikschefsdagen med samtliga chefer från alla butiker i mode Gallerian med coach Ida Hansson som föreläsare och retoriker.

Vi åkte från Uppsala kl 14.00 med gemensam buss och på vägen fick vi ställa varandra två och två 5 snabba frågor.

mode galleria
Ett effektivt sätt att lära känna varandra på. Sedan skulle vi inför publik berättar om varandra.

 

blogg uppsala
Krusenbergs Herrgård har sådan vackra byggnader. Detta träd såg ut som ett önsketräd och därför tog jag en bild och önskade mig något.

 

föreläsare
Ida Hanson Utbildare, föreläsare i retorik. Cert. internationell coach. “Alla människor håller två tal – ett som syns och ett som hörs

 

mode blogg
Önska att vi hade Ida Hansson på mode Gallerian för hon var så öppen och duktig på marknadsföring. En sådan person skulle verkligen lyfta upp en mode Galleria om hon hade jobbat mer med oss. Ida Hansson är verkligen en förebild och så otroligt vacker med en utstrålning som är svår att missa.

 

krusenberg
Denna bild togs av Ida Hansson för jag ville ta en promenad med henne för jag trivdes så otroligt bra med hennes energi. En kvinna som verkligen kunde fånga allas blickfång och uppmärksamhet i ett svep.

 

retorikforum
Vackra former från Krusenbergs Herrgård

 

blogg mode
Therese var värdinna för kvällen när vi skulle äta tre rätters middag på Krusenbergs Herrgård.

 

blogg
Förrättt på Krusenbergs Herrgård
blogg
Huvudrätt på Krusenbergs Herrgård rå lamm med potatisruta

 

blogg uppsala
Efterrätt på Krusenbergs Herrgård

 

Kort om Ida Hanson

Retoriker, fil.mag och pedagog. Tidigare programredaktör vid SVT med fokus på yttrandefrihet och programpolitik. Ännu tidigare kapten & taleskvinna för svenska damlandslaget i simning. Olympisk finalist. En av de första svenska utövarna av hypnos och mental träning inom tävlingsidrotten.

Hedrad av Retorikmagasinets Retorikpris 2003. 2011 utsedd till ambassadör för kvinnors företagande genom Tiillväxtverket.

Verksam som utbildare, föreläsare och coach. Ingår i Retorikkollegiets arbetsgrupp Skola och Utbildning. Certifierad internationell coach, medlem i International Coaching Community, ICC och i Professional Speaking Association of Panama.

På plats hade vi även representant för reklambyrån One Motion Jenie Ström Business Unit Manager Advertising. Vi fick ta del av hur de jobbar på One Motion och saker som berörde vår Galleria. Det var intressant och lärorikt att ta del av.

1 comment / Add your comment below

  1. Anne, tack för dina fina bilder och generösa respons!

    Nöjet är på min sida! Det var roligt och stimulerande att få träffa dig och övriga butikschefer denna dag! Ni är en härlig grupp att arbeta tillsammans med!

    Lycka till med retoriken i butiken – och din blogg!

    Varma hälsningar
    Ida

Lämna ett svar

Translate »