Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bloggmöte i bilen med Denise Lopez

Jag själv körde bil medans jag hade Denise Lopez i högtalaren i bilen. För så fort jag kliver in i vår el bil så slår telefonen på högtalaren.

Då kan jag även köra bilen i lugn och ro samtidigt som gör smider nya planer. Jag kommer ha flera projekt med sångerskan Denise Lopez. Ni. kan läsa hennes inlägg här där hon skriver bloggmöte i Paradiset.

I kväll ska jag träffa säljledaren för blogbiz tillsammans med flera andra säljare. Vi har i dag 4 säljare och kommer träffa 4 stycken till idag. Försöker även få in ett helt företag som ska ta hand om blogbiz framöver då de växer och jag inte riktigt hinner med.

Hade även möte med Runar Sögaard i går. Runar har också registrerat en blogg på blogbiz och mer om honom kommer inom kort.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »