Bli permanent av med kronisk smärta på 5 min

Har du kronisk smärta sedan lång tid tillbaka tex reumatism, migrän, skada, rygg, huvudvärk, bröstkorg, ben, höft, nacke ja you name it. Listan kan göras lång på allt som rör smärta.

Min mamma har haft smärta i magen sedan 10 år tillbaka utan att man har kunnat se vad denna smärta beror på. Hon har åkt in och ut ur akutmottagningen under dessa 10 år flera gånger i månaden. Det är inte bara hon som drabbas av sin smärta utan vi som är anhöriga blir lamslagna och inte vet vad vi ska göra för att kunna hjälpa henne. Har du också smärta och inte vet hur du ska göra. Du har säkert provat alla mediciner som finns och inget biter på dig. Du har säkert också gått över till starkare preparat och inte ens det har kunnat hjälpa dig i längden. Samt det är heller inte lätt att jaga medicin som läkare måste skriva ut på särskilt recept. Vi vet alla hur jobbigt det är och vi vill alla bli av med smärtan till varje pris, känner ni igen er själva? Då ska ni träffa denna läkare som har forskat i smärta i mer än 30 år.

Internationella smärtklinik i Uppsala, förmodligen landets största smärtklinik för långvarig smärta, erbjuder specialistvård för patienter med kronisk smärta, i vissa fall med en garanti. Kliniken har förmodligen den första metoden som orsakar kronisk smärta att läka, eftersom forskningen nu har löst hur nervskadorna kan reparera sig själv.

Smärtkliniken startades 1988 av doktor Tomas Ekström.

På mottagningen möts du av:

Doktor Tomas Ekström

Mobil nr: 0723976546

Han har mer än 30 års erfarenhet av behandlingar av långvariga/kroniska smärttillstånd. Han är såvitt vi vet den enda svenska läkare som har utbildning i behandling av långvarig smärta.

 

Filialen i Uppsala

Deras behandling innefattar två besök. Första besöket för själva behandlingen, andra besöket får patienten genomgående instruktioner kring hur man ombesörjer vidare behandling på egen hand för att läkningsprocessen skall fullföljas helt. Det ingår obegränsad support så att vi kan ha daglig kontakt tills det är läkt. 

Genomsnittliga läkningsprocessen för våra patienter har varit smärtfria inom 14 dagar.

Hela din kropp är kopplad till nerver i ryggen och när du reparerar dem så reparerar du din smärta. Det spelar ingen roll vad som har hänt dig och varför du har ont. Det spelar heller ingen roll var du har ont för all smärta går att bota på 5 minuter permanent dessutom. Testa att besöka kliniken 1 gång för utvärdering och ni kommer aldrig att ångra er.
Min mamma blev av med huvudvärken, värk i benen och i magen på 5 minuter. Jag ringer henne jämt och frågar hur hon mår och förvånansvärt mår hon fortfarande bra. För i vanliga fall så har det inte spelat någon roll vilken medicin hon har fått för all medicin går ur kroppen fort som bara den.
Kliniken är central precis mitt emot tågstationen i Uppsala. Här ser ni utsikten genom fönstret.

Kommentera