Bli din egen ledare genom attraktionslagen!

Jag tror inte på något annat här i livet än vår egen intelligens och attraktionslagen.

(Jag kommer att spela in Anna Åkerblom för att jag snart kommer få en egen tv kanal. Det kommer att göras en media plan med pressrelease när detta närmar sig.)

silja line serenad press
I dag är jag på kurs hela dagen med Anna Åkerblom som föreläsare. Det är en kurs om attraktionslagen. Jag ser så fram emot detta!

Du kan kalla det du tror på för Jesus, Gud, änglar eller tro på att du talar med döda anhöriga. Kalla det vad du vill bara du själv mår bra av det.

Jag mår bra av att veta att allt ligger i min egen tanke och min egen kapacitet. Jag tror nämligen bara på människans egen intelligens och kapacitet. Ju mer du utvecklar den lilla procent som vi människor använder oss av desto mer kan du kontrollera ditt eget liv. Jag vet inte hur jag ska skriva på ett ödmjukt sätt för att visa att jag inte dömer någons sätt att tro. Att tro är för en människa en viss typ av trygghet och utan den faller vi. Vad tror ni jag själv söker här i livet? Jag söker också trygghet och meningen med livet precis som alla andra. Jag är varken bättre eller sämre än någon annan människa. Jag är inte klokare eller dummare än någon annan människa. Jag delar bara med mig om vad jag tror och även jag måste kunna få uttrycka min tro utan att någon ska känna att jag trampar någon på tårna. Jag vill för allt i världen inte trampa på någon människas tår för alla tår oavsett vem de tillhör är otroligt värdefulla för mig. Så glöm inte dina tår på dina fötter är det värdefullaste som finns för mig oavsett vem du är.

Dessa ord kommer från Anna Åkerblom som är vår kursledare i attraktionslagen

Vi pratar om pengar, hälsa och attraktion. Hör det ihop? 

Gjorde du en plan för hur din dag ska se ut när du vaknade i morse?

Om du inte väljer hur din dag ska se ut vem gör det då?

Ingenting sker av en slump. Antingen skapar du eller blir indragen i det någon annan skapar. Om du har tur skapar den någonting bra om inte blir det kaos.

Varför krockar vissa och krockar igen?

Varför krockar andra aldrig?

Varför har vissa alltid otur och vissa jättetur?

Det avgör universums attraktionsenergi som fungerar som en bumerang.

 

Hur fungerar attraktionsenergin? Och vad ska jag göra?

Vill du veta mera?

Du får med dig övningar!

Anmäl dig snarast!

Anna Åkerblom

anna@annaakerblom.se

 

0705-73 21 53

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar