Bli 15 år yngre med trådlyft & V soft lift

Nu ska jag förklara för er vad det innebär med trådlyft och hur du kan bli 15 år yngre med denna metod.

V SOFT LIFT är ett nytt naturligt ansiktslyft utan konvalescens. Behandlingen har tagits fram av svenska InjectAcademy. På svenska kallar man det för trådlyft och det går snabbt och smärtfritt.

Ursprungligen kommer V lyftet från Korea där man strävat efter att omforma ett runt ansikte till ett V format istället.

Hur görs trådlyft och V soft lift?

InjectAcademy har under ett års tid tagit fram ett nyare och bredare behandlingsprogram anpassat till hudens åldringsproblem för marknaden här hos oss.

Vad kan man behandla med trådlyft?

Möjligheterna till ett naturligt lyft förutom ansiktet har utökats till pann-, hak-, kind-, läpp- och halslyft. Även käklinje, ögonbryn, dubbelhaka, kråksparkar och glabella kan behandlas.

Kan man lyfta kroppen med trådlyft?

InjectAcademy testar nu även fram nya specifika lyft för kroppen.

Hur lång tid tar en trådlyft behandling?

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och utförs genom att placera absorberbara trådar med en nål i subdermal vävnad. Proceduren liknar en botox eller fillerbehandling.

Hur ser trådarna ut?

Tråden är tunnare än ett hårstrå och består av polydioxanone (PDO) som använts i över trettio år inom kirurgi. Hållbarheten kan variera mellan ett till två år.

Nedan ser ni innan trådlyft där min haka har sin s.k dubbelhaka

trådlyft
Jag har aldrig gillat att min haka har en s.k dubbelhaka. Även när jag går ner i vikt så kan man se en dubbelhaka hos mig. Går jag upp i vikt så liknar jag en överviktig kanin i stället. Oavsett så har jag alltid en dubbelhaka. Den syns ej framifrån men i profilen gör den sig synlig.

Nedan ser ni min haka helt utan en dubbelhaka. Hela jag har fått en smalare intryck. Nu tror folk att jag är mycket smalare allt för hur min haka ser ut i profilen.

v soft lift
Detta är vad man kallar V soft lift för du får mer ett V format ansikte tack och lov. I stället för att se ut som en fet unge i ansiktet. Jag lovade mina besökare en bild av mig utan smink. Här ser ni hur jag ser ut helt utan smink och med trådlyft.
v soft lif
Här ser ni bloggavtalet då jag har gjort denna behandling i samarbete med Medicera. Detta är ett sponsrat inlägg
dafne leon
Denna vackra unga tjej är Dafne Leon som förut jobbade för Plaza kvinna. Hon är också väninna till Prinsessan Sofia då båda var med i Paradise Hotel tillsammans. Dafne klev in i programmet när min storebrors barndomsvän Tavi åkte ut. Tavi sa att Dafne var så vacker att hon kommer höja ribban därinne.
v soft lift
Här är läkarna från England som gör trådlyft och V soft lift.

Vill du få kontakt?

New Medic Era AB

Karlavägen 71, 5 tr.

114 49 Stockholm

Tel.: 08-544 853 00

info@injectacademy.com

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »