Bjud på enkel mat när du får trevliga gäster

Jag har kommit på ett genialiskt sätt att bjuda på enkla maträtter när jag får trevliga gäster.

 

När du bjuder hem gäster så är det alltid kul att bjuda på något gott. Så till detta måste man givetvis ha goda viner till. Jag älskar flaskorna som är rosa för jag gillar nämligen allt som är rosa.

Jag skulle nog bjuda på en enkel sallad med alla sorters grönsaker och lite frukt i för att runda av smaken på sommarsalladen.

Say Blush Pink Grapefruit  –  det perfekta bubblet till trevliga gäster
Bjud hem de trevliga vännerna på en härlig dryck i vår! Say Blush Pink Grapefruit är ett mousserande vin med smak av grapefrukt som passar perfekt till värmen som är på gång.
Eller bjud på en Prosecco i elegant förpackning. Pasqua Prosecco Frizzante har en fruktig smak med inslag av päron, tropisk frukt samt en touch av citrusskal. Den passar fint att dricka som den är eller till sallader samt till lätta och fräscha fisk- och skaldjursrätter. Jag älskar kräftor över allt annat. Brukar då kunna äta 2-3 kg kräfter på raken. Jag har även en god kräftkompis som jag brukar dela mina kräftor med. När du bjuder på Prospecco glöm inte att bjuda på goda kräftor också. Jag brukar hälla citronsyra på kräftorna för att få syrligare smak.

Kommentera