Björklinge Allservice har tagit mätningar på min våning

  Gardinerna ni ser i bakgrunden har jag själv designat. Jag har öga för design.  Jag är ett geni när det kommer till design och konst. Jag är den som bara vet vad som är snygg och vackert för ögat. På torsdag så kommer Stylistakademin hem till mig igen med prover för tapeter. Jag ska bygga väggar i läghenheten och få flera små rum. Sedan ska jag kalla huset för pannkakshuset eller pepparkakshuset.

Björklinge Allservice
Carl-Arne "Charlie" Östling
740 30 Björklinge
Telef/fax 018-370779

Pressmeddelande
Jag har tagit bort de kommentarer där folk som kallar sig själva för genier har listat ut exakt vilka ställen jag brukar befinna mig på. Har ni hört talas om säkerhet? Jag utelämnar information för att jag inte vill i förväg tala om exakt var jag befinner mig. Jag måste få ha vissa säkerhetsåtgärder precis som vilken blåblodig person som helst.

14 comments / Add your comment below

 1. Förresten, hur har du som är så känd och mäktig kvinna, tid med att blogga så otroligt mycket? Mäktiga människor brukar inte hinna blogga så mycket då de har viktigare saker för sig…

 2. Till Cat

  En proffsbloggare måste uppdatera hela tiden. Ju viktigare liv desto mer måste jag skriva. En människa måste ha ett liv för att kunna blogga annars ska man låta bli att blogga.

  Ja jag är kurd och blåblodig och hur mycket går du personligen i förlust om jag råkar ärva en titel pga av äktenskap? Jag har bara inte gått in på hur jag har fått min titel för i Sverige ärver man inga titlar därför är den inte registrerad. Min titel är utsländsk.

 3. Hur svårt är det att designa gardiner? ASGRV!!! Det gör jag dagligen – knappt jag hinner med för jag är så upptagen hela dagarna. Men jag har alltid tid att gå in på idioters bloggar (läs ärtiginnan) och få mig ett gott skratt!

 4. What? Du har ju så länge dennna bloggen funnits hävdat att titeln är köpt.

  Du ljuger så du till slut inte vet sanningen själv…

  Och förresten, gardinerna är varken snygga eller utstrålar stil.

  Min farmor har likadana, hon är 78 år. Ni två har ungefär samma stil.

  MVH Allie

 5. Kan bara instämma att det Anne skriver till dig Cat, är fullkomligt sant & riktigt.Kan förstå att du misstror, men hennes liv är så annorlunda många andras. Tro mig !

 6. Du stavar som en kratta, så illa att du stavat ditt namn fel. Men ok, säg att du är adlig, hur kommer det sig att Von är ett av dina förnamn? Fishy fishy, little Anne.

 7. Jag hade också nästan exakt samma gardiner hemma i den rosa nyansen! (Det var min pappa med hjälp av en designer som fixade dem). Det var skitbra eftersom de är snygga följer då fönstrets form exakt! Ska bli spännande att se hur resultatet blir.

Kommentera