Så här får du ett bekvämare liv med Billig matkasse

Mitt motto på rikedom innebär att jag har mer tid för hobbyn och att jag har någon som kan assistera mig med det som jag själv inte orkar eller har tid med.

Detta är jag i ett nötskal om jag ska leva ett bekvämare liv. Detta tror jag kan ordnas enklast om man använder sig av något som kallas för Billig matkasse. Detta innebär att du kan välja mellan flera olika företag som levererar mat ända fram till din dörr. Detta har jag provat från Linas Matkasse för 2 dagar sedan och blev fantastiskt nöjd.

Det finns fler företag som levererar matkassar ända fram till din dörr. Hur bekvämt är det inte att inte behöva avvara tid för att handla och dessutom bära så tunga saker?

linasmatkasse
Linas Matkasse kostar 799 kr för en orginalpåse och det är den jag har provat.

 

ecoviva
Ecoviva har bara ekologiska matvaror och kostar 889 kr.

 

giboxen
Giboxen står för glykemisk index som vi känner till håller oss mätta längre och kostar 980 kr.

Mitt val av Billig Matkasse

Något som hade blivit mitt självklara val är Bra Mat Hemma för detta är LCHF mat dvs low calori high fat. Det är just denna metod som har fått mig att gå ned i vikt. Man utesluter helt och hållet bröd, ris, potatis, pasta och socker. Alla grönsaker som växer under jorden undviker man också. Denna kostar 945 kr.

bramathemma

Det finns fler alternativ än de som jag har radat upp i detta inlägg. Kanske finns det något annat som passar dig bättre. Jag har valt ut dem som jag känner att jag skulle ha valt. Du kan gå in på Billig matkasse och välja bland massor av olika matkassar. Lycka Till!

Lämna ett svar