Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bevis på kunglig blod utan blodprov

Vet du om att du skulle lika gärna ha kunglig blod utan att veta om det? Vet du ens hur du kan ta reda på det utan att göra blodprov med DNA?

Jag brukar följa en serie som heter Magnificient Century som handlar om den Osmanska riket. Något jag fick lära mig från den serier var att man kunde på människors levnadssätt se hur långt från kungligt blod de hade. Det finns vissa kriterier som visar hur nära du är dem och om du har kunglig blod dvs om du verkligen är släkt med dem. Du behöver inte ens göra ett blodprov för att bevisa ditt släktskap. Folk kommer att köra med kungafjäsket om du följer nedstående regler.

Regel nr 1 Köp kungliga möbler

Regel nr 2 köp utomhus möbler

blåblodig
Detta är från filminspelningen som visar hur kungafamiljen kunde sitta ute och äta sina middagar. För de hade den tidens utomhusmöbler.

Att kunna äta utomhus är lyx

Detta för att om du är så rik att du även har liknande vardagsrum utomhus som du har inomhus, ja då är du rik. Antingen är du så rik att du på något sätt har med kungafamiljen att göra eller så är du släkt med dem. Så här tänkte man i varje fall på medeltiden när någon hade utomhusmöbler. Då gäller det inte bara möbler som man har på vanliga caféer utan det ska vara riktiga robusta möbler som inger stor respekt.

Du hittar fantastiska möbler hos Hultarps utomhus och inomhusmöbler.

kunglig blod
Nutidens kungliga utomhusmöbler New England Farmor grupp med fällbara fåtöljer grå inkl dynor. Dynorna är extra tjocka 14 cm för en god sittkomfort. Gruppen i konstrotting på aluminium stomme. I gruppen ingår 1 st 3-sits soffa, 2 st fällbara fåtöljer och 1 st bord. Du får garanterad en kunlig middag utomhus precis som på medeltiden. Fast det fanns en nackdel med medeltiden som kungligheter slipper i dag. Kolla nedan bild för att förstå varför kunglig blod inte är en välsignelse.

Jag önskar ha en utomhustält på dessa möbler eller inlgasad balkong är min dröm när det gäller drömlägenhet. Jag vill ha en mycket stor balkong som ska vara inglasad. Just för att det ska vara så bekvämt som möjligt samt att jag även ska kunna sova utomhus. Jag har alltid drömt om att få sova utomhus fast med känsla av att jag är inomhus. Jag tror ni börja greppa vad jag menar.

kunglig blod
Den enda nackdelen med att vara arvprins på medeltiden var att om du blev kung så var du tvungen att arkibuskera/döda alla dina manliga bröder. Ovan ser ni en massbegravning då 19 prinsar blev arkubuserade när en kung klev upp på tronen. Att ha kunglig blod är inte lätt.

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Hultarps inne och utomhusmöbler

2 comments / Add your comment below

    1. Avstår gärna varenda eventuell droppe kungligt blod. Skulle aldrig kunna tänka mig att ha ihjäl mina bröder!!!

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »