Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Besöket hos medium Angelica Dennevi

Angelica var en mycket varm och trevlig medium person som öppnaden dörren.

medium
Medium Angelica Dennevi hade det mycket fint och romantiskt hos sig precis i Hertiginnans stil. Jag var trött och ville sova en stund innan vi började sittningen hos Medium Angelica Dennevi.
Medium Angelica Dennevi
Sedan väcktes jag av Medium Angelica Dennevi och samtidigt som jag låg och sov fick jag fina budskap till mig genom min andliga vägledare. Jag fick också numret till ett medium i Norrtälje som Medium Angelica Dennevi rekommenderade.
Det är mycket viktigt som medium och inte kasta klienten negativa svar i ansiktet. Man måste vara väldigt försiktig med hur man levererar sina budskap till givaren. Allt är möjligt enligt attraktionslagen därför ska man som medium endast vara en vägvisare och inte en domare när man ger mediala vägledningar.
Medium Angelica Dennevi sa bara saker jag kunde må bra av att få höra. Nu i efterhand kom jag på något viktigt jag hade glömt att nämna. Det får bli en fråga för senare tillfälle.
Medium Angelica Dennevi hade mycket vackra gardiner som var lila med vit spets. Jag fick måla med kritor som man värmde på strykjärn och sedan satt hon och tydde dem åt mig. Det blev 2 målningar jag fick göra. Skulle jag ha råd skulle jag gå mediala vägledningar 3 ggr i veckan, men nu blir det ungefär 1 gång varannan vecka och det är lagom. Detta är min hobby så ibland har jag inga frågor och går och besöker dem ändå för nöjet skull. Vissa dricker alkohol som nöje och de lär sig inget med att dricka. Men de har det roligt medans de dricker. Detsamma med mig och mediumskapet.
Medium Angelica Dennevi tarot
Se vilken vacker målning jag fick. Jag fick behålla korten för att ta med mig dem hem. Jag själv kunde se ansikten i mina kort och att jag ständigt är sedd av vissa människor. Medium Angelica Dennevi visste då inte om att jag var bloggare och även hon såg massor av ögon på mina kort.
Medium Angelica Dennevi spådom tarot
spådom tarot
Här står Medium Angelica Dennevi som en kunglighet för de brukar ta bilder i denna position.
spådom tarot
Den lilla brochen jag har mitt på bysten har jag fått av Medium Angelica Dennevi. Jag sa att den var fin och Medium Angelica Dennevi sa att det var meningen att jag skulle få den. Hon hade precis plockat fram den och lagt den som en pydnad i en vas. Den passar mig sa hon eftersom jag är en Hertiginna.
Senare kom en rödhårig tjej och besökte mig och jag gav henne numret till Medium Angelica Dennevi och Maria Therese Bohamn Agerhill. Jag och den här rödhåriga tjejen ska träffas hemma hos mig och jag ska läka henne katt som har problem med en förlamad tass. Stackars katt när djur far illa gör det verkligen ont i mig.
spådom tarot
Snart tänkte jag lägga in lite mer rött i mitt hår. Jag är numera så trött på kvällarna att jag säger varje kväll att jag ska lägga in och sedan blir det inte av. Vad ska man göra när man inte hinner för att man pratar i telefon för länge med vänner från Helsingborg.
Själv ska jag åka långt bort från Uppsala igen i morgon och besöka vännen M. Jag har en överraskning till henne som hon kommer att få stor glädje av.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »