Bästa skräckfilmerna genom historien

Få skräckfilmer är riktigt bra och en vissa av de som är bra har jag radat upp längre ned i inlägget.

I samarbete med Partykungen

I dag är det fredag och jag är på väg till Stockholm för ett bokat möte jag har på Sturebadet. Jag vet också att här kan man ha riktigt fina fester tex varför inte ha en maskerad?

Det hade varit roligt att gå på en maskerad där alla är utklädda och att man inte riktigt vet vem som ligger bakom masken. Jag har varit på en maskerad i hela mitt liv och då fanns det en kvinna som hade klätt ut sig till häxa. Hon hade även fixat en cool häxnäsa och en haka inte utav denna värld.

Därför skrämde filmen sjätte sinnet mig

Sedan jag var barn har jag varit mörkrädd och även rädd för spöken. Jag sover fortfarande med tänd lampa för jag måste se vad som finns i rummet. När jag hade sett filmen Sjätte sinnet kunde jag inte ens sova med lampan tänd. Efter att jag hade sett filmen så gick vi till en restaurang i närheten av biografen. Vet ej om jag var påverkad av filmen men jag kunde se att det var någon som andades dvs jag såg ångan men ingen person. Ni vet hur det ser ut när det är kallt då ser man att folk andas. Detsamma gjorde de i filmen sjätte sinnet då en död var i närheten så kunde man se att det blev kallt när folk andades. Så den natten var jag vaken ända in till morgonen för jag kontrollerade rummet med jämna mellanrum och kunde ej sova.

Fast riktig bra skräckfilm har ett syfte och de filmer jag anser är de bästa skräckfilmerna är följande:

The Others med Nicole Kidman

Sjätte sinnet med Bruce Willis

Bram Stoker’s Dracula med Gary Oldman och Winona Ryder

Mary Shelley’s Frankenstein med Robert DeNiro

Jag tar gärna emot förslag på bra skräckfilmer som mina affecter (följare, bloggläsare) har också. Fast filmen måste ha ett budskap om buskap ej finns ska det finnas kärlek.

Om nu det är svårt att hitta en bra skräckfilm så får du klä ut dig till en vampyr och börja jaga folk så att de kan få uppleva en riktigt skräckis. Partykungen har massor av maskeradkläder

skräckfilmer

Om jag ska klä ut mig vill jag vara en vampyr för jag älskar att bära vampyrtänder.

2 comments / Add your comment below

 1. Hej,
  Jag vill återkoppla till det du skrivit om trollbord. Mina föräldrar fick ett s k trollbord mitten på 40-talet (Vi kallade det för gående bord). En bekant hade hörtvtalad om dessa bord. Så de tände ljus och prövade. Det fungerade. Det t o m dansade. Min kompis o jag frågade om det kunde dansa. Ja svarade bordet. Vi spelade musik. Problemet var hänga med fingrarna lätt på bordet. Jag skojar INTE.

  Nu står bordet i mitt sovrum. Har inte använts på många många år. Min mamma är borta och jag funderar på om jag kan få kontakt med henne.

  Att jag skriver beror på att vi började använda bordet för mer än 65 år. Folk trodde vi inte var kloka.

  Monica

  1. Jag har också provat trollbord med 2 väninnor som är mediala. Borde gjorde aktivitet i början och sedan la den av. Jag har även skrivit om trollbord på bloggen. Du kan få kontakt med din mamma via trollbord be att hon kommer. Eller så kan den ande som kommer ge budskap om din mamma. Du kan fråga bordet är det mamma för en knackning och inte mamma två knackningar.

Kommentera