Bästa parodi på mig från flashback (personen saknar verkligen inte humor)

Min syn på folk som påstår sig kunna tala med djur (subjektiv bedömning)


Få saker får mig så irriterad som “medium” och folk som påstår sig kunna tala med döda för att rippa mindre begåvade på pengar. Att tala med djur faller givetvis in i samma fack. Men när Hertiginnan briljerar med att hon kan tala med djur och alltid vet vad djuret känner kan det faktiskt vara allt från fullkomlig idioti till provokativ genialitet.

Citat:

Min väninna hade skaffat hund och jag visste när hunden var hungrig och hon kunde inte förstå detta. Jag höll i hunden och framför mig såg jag en bild på mat i hundskål. Självklart förstod jag att det var en bild hunden hade skickat mig.

Sen kan man givetvis undra vem väninnan som blir imponerad av denna förmåga är. Jag ser framför mig en vårdare i vit rock som klappar Hertiginnan lugnande på huvudet.

“Men lilla gumman” säger vårdaren med mjuk röst “varför sitter du här inne i köket och klappar en blomkruka?

Hertiginnan kollar åt andra hållet. “Din hund är hungrig” säger hon till kaffekokaren och håller upp blomkrukan.

“Såja” säger vårdaren och tar försiktigt blomkrukan ur Hertiginnans händer, “kom så går vi tillbaka till dom andra på din avdelning. Kapten Svartskägg har frågat efter dig och Elvis är jätteorolig”

“MATA HUND!” skriker Hertiginnan förtvivlat.

“Jag ska mata hunden sen” lovar vårdaren och lägger en arm runt henne. Sen går dom sakta genom en lång korridor med vita väggar och ljusrörsbelysning. “Duktig ‘Hertiginna’, duktig Hertiginna” säger vårdaren lugnt och kvinnan under hennes arm snyftar tyst något om bilder i huvudet och viktiga möten.

8 comments / Add your comment below

 1. ursäkta men du är bäst i intitution. vi är på exakt samma nivå. saken är att vi kan inte se igenom våra egna liv men väl andras. secret funkar på dig dagligen, ser du inte hur mkt du har i livet som är få människor unnat. titta lite oftare i din bilderbok…det funkar jag lovar

 2. Det här var tamefanimej det bästa jag hittat på hertiginnan von deutschs blogg:

  På min svarte-liste (Låtses "Hertiginner";

  "Hertiginnen" af Ljubjana (falske hore)

  "Hertiginnen & Hørtigen" af Vilnius (de er zegenere)

  "Hertiginnen" af Uppsale (dette er ett türkpatrask som måstedt utplånes)

  "Hørtigen" af Minsk (Vitrysslandt) denne skojeren er Putins kusin som plødslikt blevit adlikt

  "Hertiginnen" af Mähren (Elenore heter denne adel till schlyne)

  "Hertiginnen" af Andalucia (Ricca Moloreus, spillde rødtvin under Royal Ceremony i Düsseldorf)

  "Hertiginnen" af Østerrike (Min halve systre, denne ruttne tös skall mine menn brenne på bål)

  "Hørtigen" af Ükrainska rikedt (Denne Ødling stalde midt hjerte)

Lämna ett svar