Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bäst vatten i test enligt Kungahuset

Jag håller på att framställa en dricka som kommer att lanseras 2017 och därför ställde jag frågan till vår Kung Carl Gustaf vilket vatten som var det bästa i Sverige.

I intervjun berättar kungen för mig om vilket vatten som är bäst i Sverige. Ni kommer att bli förvånade över hur enkelt svaret är. Han bar en slips med sparvar “Det flyger inga stekta sparvar… jultalet” och vatten blir inte rent per automatik utan det är vi människor som måste se till att vattnet vi dricker är rent.

När jag mötte på dåligt vatten

En gång var jag i Turkiet och åt något som kallas för Bici Bici det är smaksatt snö dvs man hyvlar ner isen och smaksätter med olika smak som jordgubb mm. De verkligen dekorerar den med olika frukter och turisterna bara älskar det. När man har en stor iskub är det också viktigt att det är vatten som är köpt i butik. För vatten i kran går ej att dricka i Turkiet vilket är fruktansvärt jobbigt. Alla människor bör ha rent vatten direkt från kranen enligt mig och många andra som jag har med mig i denna fråga. Denna Bici Bici rekommenderas att dricka/äta i café eller restaurang och aldrig från ett stånd på gatan. Jag gjorde misstaget och köpte en sådan på ett stånd. Jag mådde illa med huvudvärk i en hel vecka efter det och förstod att vattnet hade gjort mig så dålig.

bici-bici
Så här läcker ser en Bici Bici ut riktigt uppfriskande en varm sommardag.

Så här löser man vattenproblemet

Hos Brava vattenrening kan du beställa vattenrenare men först ska du ha en vattenanalys så att man vet vilken sort av vattenfilter just du behöver. Visste du tex att dåligt vatten smakar lite salt? Hembesöket är kostnadsfritt. De tar prover via utrustning och sedan skickas ett offert hem till dig så att du kan få reflektera och fundera över saken. Brava Vattenrening kan idag erbjuda kostnadsfria hembesök i Stockholm, Örebro, Norrtälje, Karlstad, Göteborg, Värnamo, Nässjö och Katrineholm med omnejd.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »