Attrahera 10 steg till bättre hälsa – nu!

Du får det du attraherar in även gällande hälsan. Den som talar om sjukdomar är alltid sjuk och den som talar om hälsa är alltid frisk. Så vad väljer du att tala om?

Sponsrad inlägg i samarbete med Ventbutiken

Jag är inne i en period där jag inte bryr mig om något annat än min hälsa just nu. Vill gärna dela med mig till mina besökare också.

För en bra hälsa ska du även ha bra byta ventilationsfilter och du hittar bra ventilation hos ventbutiken. Nedan har jag listat också de 10 stegen till en bättre hälsa. Jag vet en familj som alltid kände sig halvsjuka. De köpte en ventilation från Ventbutiken och känner inte sig längre lika sjuka. För jag tror att om man har en bra ventilation så slipper man damm och kvalster. Det är otroligt viktigt att byta ventilationsfilter för gör du inte det kan du få för mycket damm.

Ventbutiken är något helt unikt för här kan du också söka hjälp om du inte riktigt vet hur du ska göra. Företaget ligger i Falun men du kan beställa från nätet. Hade jag bott i Falun hade jag gått förbi för jag är sorten som måste ha hjälp på plats. Jag känner mig mest trygg om jag kan få fysisk hjälp. Fast nu bor jag i Uppsala så då kan jag ändå ta hjälp av folk som kan mer om ventilationsfiler än vad jag kan.

Skrämmande Halloween på er alla bild tagen i går i Stockholm på ett seminarium för hur man gör vin som också hjälper till med hälsan förutom bra ventilation.

Steg 1. Sluta prata om sjukdomar

Om du vill vara frisk vakna varje morgon och var tacksam över att de delar av din kropp som fungera. Gör som Einstein som varje dag tackade sig själv 100 ggr för allt som fungerade i hans kropp. Om du klagar på sjukdomar så kommer de också komma som på posten. Sluta prata om sjukdomar och tänk i stället mer på att byta ventilationsfilter så slipper du tex astma.

Steg 2. Undvik socker

Det bästa du kan göra för din hälsa är att undvika socker för det är den stora boven till alla våra sjukdomar. Det är inte bara byte av ventilationsfilter som behövs göra du ska även undvika socker.

Steg 3.  Undvik bröd

Bröd är det värsta du kan äta om du vill gå ner i vikt. För bröd innehåller både gluten och socker svårt att förbränna.

Steg 4. Sluta röka

Steg 5. Ta trapporna i stället för hissen

 

Steg 6. Undvik alkohol

Visste du om att alkohol har otroligt mycket socker i sig och därmed massor av kolhydrater.

Steg 7. Börja sola

Sol har D vitamin vilket din kropp behöver men sola inte för mycket bara. Tänk på att överflöd av D vitamin gör kroppen sig ändå av med.

Steg 8. Sov 8 timmar

Att sova gör att du äter mindre om du sover för lite kommer du att gå upp i vikt.

Steg 9. Ät inte sent på kvällarna

Ju tidigare du lägger dina måltider desto lättare går du ner i vikt.

Steg 10. Dessa var mina tips och den 10:e handlar om att vara motiverad. Lycka till!

1 comment / Add your comment below

Kommentera