Att tjäna pengar på nätet

Jag som bloggar vet hur jag ska tjäna pengar på nätet och detta gör jag främst för att jag vill kunna göra mer för pengarna.

En sak som jag hade velat göra om jag skulle tjäna pengar på nätet i den volym jag önskar är att anställa en kock. Fast innan jag anställer en kocks så skulle jag vilja bo i ett slott eller herrgård med storkök.

Att tjäna pengar på nätet

 

På Nobelmiddagen så brukar en och samma person se till att 200 tallrikar går ut till gästerna och för honom sägs det inte vara några problem. Jag tror att den killen hette Fritz i efternamn. En sådan kille skulle jag då behöva i mitt storkök. Jag har redan börjar titta på några storkök bara för att jag vet att enligt attraktionslagen ska du redan titta på det du vill ha så att din frekvens ställer in sig på det. På Storkökstillverkarnas hemsida så har jag fått massor av inspiration och redan sitter och planerar vilka maträtter jag hade beställt av min kypare eller kock. Jag hade nog beställt LCHF pannkakor som är min favoriträtt. Nedan ser ni pannkakor jag åt på Hotell Rival.

humgala 005

Bästa sättet att tjäna pengar på nätet

1) Starta en blogg och registrera den på bloggportalen

2) lämna kommentarer i andra bloggar för varje gång du lämnar kommentar gör du reklam för din blogg.

3) Din kommentar i andra bloggar ökar även din rankning på google för detta går sedan att kontrollera hur högt upp du är.

4) Samarbeta med andra företag som vill synas på din blogg på detta sätt kan du tjäna pengar på nätet både genom att fler får höra talas om din blogg och att du då verkligen börjar tjäna pengar på riktigt.

Enligt attraktionslagen så går allt i livet bra samtidigt

När du väl har kommit i gång så kommer du flytta till en större bostad och vilja ha ett riktigt stort kök med en duktig kock. Jag skulle då vilja att kocken lagade LCHF mat till mig och att han räknar ut alla kalorier själv så att jag slipper göra det. Något som jag la märke till på prinsbröllopet att alla som var ingifta i kungafamiljen tex Prinsessan Sofias mamma var lite mer överviktig än de som har varit med länge. För att de som har varit med länge har säkert en kock som lagar mat som är anpassad för deras diet och får en helt annan hjälp på vägen. Detta säger jag inte för att på något sätt trampa någon på tårna utan jag tror helt enkelt att ju mer hjälp man får desto lättare klarar man av saker som övervikt, hälsa och kanske även att lyckas på marknaden gällande sitt företag. Jag tror att allt i livet är ett nätverk att börjar det gå bra på ett håll så synkroniseras det med resten. Det är som att bygga ett hus där du börjar bygga golv, väggar och sist taket. Du kan inte bara bygga en vägg utan det är 4 väggar du bygger. Din hälsa, karriär och allt går liksom hand i hand enligt vad jag tror om attraktionslagen.

Lämna ett svar