Att tala med döda genom brev

Louise Uggla har skickat sin bok till mig som heter Brev från Himmelen.

När jag läser denna bok så vill jag så gärna besöka adresserna som nämns i boken som om jag då ska kunna möta Louise mormors mors själ och kunna kommunicera med henne. För visste ni om att det går att kommunicera med själar som har gått över till andra sidan. Alltså är Louise barnbarns barn till Hedda som boken handlar om.

Breven från himmelen : en brevroman om Hedda Leijonhufvud von Koch

Hedda Leijonhufvud von Koch, född 1847, en fascinerande och stark kvinna från en av Sveriges äldsta adelssläkter. Louise Uggla är barnbarnsbarn till Hedda har skrivit hennes biografi i brevroman-format. Boken innehåller både de autentiska brev som Hedda skrev under sin livstid och de brev som hon dikterade för släktingar efter sin död. Kan ni tänka er att kunna diktera efter sin död? Hur spännande låter inte detta. Jag läser nu den varje kväll innan jag går och lägger mig.

 

Från Hoi Förlag har jag också fått fantastisk bra bok och även talat med författaren Mats per telefon. Vi skulle återkomma till varandra inom kort, men än har jag inte hört något från honom. Vi får ta denna kontakt efter all semester.

Författarna Leif Jacobsen och Mats Lerneby tillsammans utkommer med boken Tidsväktarna- Häxan och liljan den 21 maj 2018. Boken är den första delen i en spännande trilogi. Del två kommer ut i oktober 2018 och del tre i april 2019. Fick jag veta av Hoi bokförlag Titti som hörde av sig till mig. Jag är sorten som bara måste tacka ja till alla böcker jag får hem.

Tidsväktarna- Häxan och liljan är en spännande ungdomsroman där syskonen Max och Marie söker efter den försvunna Amanda och plötsligt inser att de kan resa i tiden. Jag älskar allt som har med att resa i tiden att göra. Antingen älskar jag spökhistorier, andliga böcker, personlig utveckling eller som denna att kunna resa i tiden. Jag vet att detta kommer att vara möjligt. Framtiden kommer till alla som har tålamod det är bara att vänta på den. Att resa i tiden är bara till för dig som klarar av det.

Lite kort om boken:
Tidsväktarna – Häxan och liljan är en spännande ungdomsroman där tvillingarna Max och Marie söker efter den försvunna barnflickan Amanda och upptäcker att de kan resa i tiden och hamnar i 1500-talets Florens. Om du går tillbaka och ändrar något i det förflutna så kommer också din framtid att ändras. Egentligen kan en sådan bok bli hur lång som helst för minsta lilla förändring kan ändra massor. Man brukar säga att en fjärils vingar på denna sida av jorden kan förorsaka en jordbävning på andra sidan jorden. Under äventyrets gång förstår de att resan till Florens bara är en pusselbit av många som de måste hitta, och som ligger gömda i världshistorien. Visste du också om att om du eliminerar alla bin på jorden så kommer mänskligheten att dö ut på 4 år enligt Einstein. Det finns så många teorier om hur vi påverkas av minsta lilla vink. Det finns även vissa metoder jag använder mig utav som har gjort att jag har förändrats till en person mitt forna jag bara skulle kunna drömma om att bli.

Lämna ett svar