Att dricka kaffe varje dag hjälper dig att gå ner i vikt

Hur gör jag med mitt stora ego? Jag som trodde att ingen kunde knäcka mig i att göra snygga latten.

Jag blev inbjuden till Incup Uppsala av VD Janne Björklund. Han ville lära sig mer om hur man gör snygga latten.

Han gjorde superfina och mina blev så fula. Jag kan säga att när hans blev snyggare än mina ville jag slänga ner mig själv från närmaste bro.

Jag parkerade strax utanför deras huvudkontor och fick gå upp för en trappa. Väl däruppe tog VD Janne emot mig för att vi skulle tillsammans göra kaffeprovning och latte art.  Tiden gick otroligt fort jag var nog där i flera timmar och provade alla kaffesorterna som han hade att erbjuda. Han använder bara de finaste bönorna i sina kaffemaskiner.

Det var inte lätt att försöka få till det med mjölken. Jag är så van med verktygen på Waynes Coffee. Incup hjälper företag med kaffe dvs kaffe på jobbet. De har olika kaffemaskiner för varje smak samt massa olika kaffesorter. De samarbetar med många olika kaffemärken. Jag provsmakade alla under denna kaffeprovning som Janne gjorde exklusivt för mig, vilket för mig är en stor ära.

Varje café borde ha en kaffemaskin utanför sin verksamhet för de dagar då det är stängt. Kunder ska aldrig behöva gå miste om kaffet. Varje nation i Uppsala borde också ha en kaffemaskin de tider då deras café och restaurang är stängd.

De fytokemikalier som finns i koffein har visat sig bidra till att minska individens aptit. Det reducerar våra hungerkänslor, leder till en förlängd mättnad – och i slutändan ett något minskat matintag.

Vill ni ha kontakt med dem?

inCup Uppsala AB

Säbygatan 23, 753 23 Uppsala

Lämna ett svar