Är jag en drömmare?

Många som inte känner mig beskriver mig som en drömmare och det kan stämma till en viss del.

Jag driver tillsammans med min kollega Organic Investment AB och vi har nu patent på namnet MatchaMie. Just nu så håller vi på att ta fram loggan för vårt varumärke. Jag kommer uppdatera i bloggen för varje steg vi tar i vårt AB.

dsc_0061

Jag kommer också tillsammans med en helt annan kollega att starta upp något som är nytt men ändå är något jag har stor erfarenhet av. Vi kommer att bli täckande över hela världen tillsammans. Jag ska tillsammans med denna kollega som heter Jennie ha ett möte med ett företag i Uppsala. Jennie är från Stockholm så jag ser verkligen fram emot denna spännande möte.

dsc_0061

I dag ska jag på ett lunchmöte tillsammans med en kvinna inom affärsnätverk och jag hoppas på ett givande samarbete. Nätverket heter HUB och jag återkommer mer om detta inom kort.

 

Min AD/HD har bara varit en tillgång för mig. Skulle aldrig våga ta mediciner för då skulle min kreativitet minska och att jag inte skulle klara mig på 6 timmars sömn. Om du sover så försvinner mycket av din tid tänk på det.
Min AD/HD har bara varit en tillgång för mig. Skulle aldrig våga ta mediciner för då skulle min kreativitet minska och att jag inte skulle klara mig på 6 timmars sömn. Om du sover så försvinner mycket av din tid tänk på det.

Lämna ett svar