Är du trött på att bli jämförd med andra?

Sponsrat inlägg i samarbete med Bank24.nu

Nu får det vara nog med att folk alltid ska jämföra allt med alla, håller du med?

Känner ni igen nedan kvinna som jag mötte på Athens flygplats? Just när hon klev ut tog jag fram min mobil för att ta en bild av henne. Samtidigt som jag bara stod där och hade det lite tråkigt ville jag jämföra mobilabonnemang på nätet och då hittade jag en bra sida jag rekommenderar som ni kan läsa mer om nedan.

Jag själv ska nu byta abonnemang och söker något som ska vara billig samt att jag vill kunna surfa på nätet överallt. Det är inte lätt att veta vilken abonnemang man ska välja när utbudet är så stort. Det händer också att det ringer folk på min mobil som vill sälja på mig abonnemang. Fast det är inte kul att sitta i telefon och lyssna på försäljare. Jag föredrar att i lugn och ro besöka Bank24.nu och läsa allt på egen hand med en kopp kaffe i handen. Jag behöver tid på mig för att bestämma vilket abonnemang som jag ska välja.

Det är inte bara människor som jämför en med varandra utan nu finns det hemsidor som tex jämför mobilabonnemang med varandra. Detta är så bra för du slipper ringa olika företag och ställa tusen frågor och anteckna tusen anteckningar. Nu har du ju allt på en och samma sida och kan i din egen takt läsa begrunda och välja i lugn och ro. Tex åker du tåg så kanske du vill förena nytta med nöje. Då kan du kolla in Bank24.nu sidan och gå igenom olika abonnemang för att kunna ta ditt eget beslut utan att känna att folk säljer på dig massa saker. Du jämför mobilabonnemang i den takt du själv känner är rätt för dig.

Jag hade en gång en abonnemang som var väldigt dyr och det var för att andra människor hade beställt den åt mig och till flera personer. Nu kan jag själv bestämma hur jag vill göra med min abonnemang. Jag är också sorten som sitter länge i mobile med massor av möten genom mobilen. Bara i går kväll satt jag med en offentlig person som jobbar med en karusell tidning. Vi började tala kl 22.00 och såg sedan att klockan var hela ett på natten.

Så är mina dagar kantad med möten och inbokade telefonmötet. Därför är det också väldigt viktigt för mig med rätt abonnemang som är billiga och bra. För utan mobilen kan jag heller inte boka in telefonmöten. Även dessa möten i mobilen bokat jag in i min almanacka samt sätter på alarmet för att inte missa något. Inget är gratis här i livet vill du bli framgångsrik får du lägga ned mycket tid på dina framgångar.

Lämna ett svar