Är du fattig, men vill ha en liten semester?

Jag kan rekommendera Spar Hotell som är mycket lägra i pris som finns i Göteborg.

Du kan ta 2 och betala för 1 eller boka in dig och samtidigt gå på musikalen Kristina från Duvemåla. Det finns även bra erbjudande för dig som är en fattig student. Ynka 595 kr för en enkelrum och 795 kr för ett dubbel rum, kan det bli billigare.

kristina från duvemåla
Kristina från Duvemåla

Du kan ta en minisemester i Göteborg och gå på Liseberg med hela din familj. Ett rum kostar endast 895 kr och för detta ingår frukost och fri parkering. För att kunna ta del av detta erbjudande måste du stanna två dagar i sträck.

Göteborg är Sveriges näst största stad med över 550 000 invånare. Holländerna kallar Göteborg för “Nya Amsterdam”.

karusell
Som barn drömde jag ofta om att jag gick till en karusell i skogen. Jag levde lite som i ett sagoland när jag var barn. Än kan jag fotografera karuseller som påminner om bakelser. Dessa kan du hitta i Liseberg/Göteborg och samtidigt unna dig lite lyx på Spar Hotell.

Det finns lekrum för barn när du äter din frukost. Barnen får även present när de checkar in. Det bästa är att det finns barnmeny för sånt som barn gillar.

Maja & Gårdon två katter som kan dyka upp när som helst på Hotellet.
Vi har två hotellkatter på Spar Hotel. Maja och Gårdon heter de. Maja bor på Majorna och Gårdon på Gårda. Gårdon brukar ofta hjälpa till att dammsuga, och Maja gillar att bära väskor och åka hiss.

katt
Det är inte en verklig katt du möter, men det kommer ändå att vara ett trevligt möte. Jag som vuxen blir nyfiken så hur nyfikna blir inte barn på att få möta låtsaskatter på hotellet?

 

Lämna ett svar