Är den kända mediumet Terry Evans en bluff?

Jesper Jerker, civilingenjör i teknisk fysik och tidigare ordförande i föreningen Vetenskap och folkbildning säger så här om Terry Evans:
Han tillhör sannolikt kategorin medvetna bluffmakare. Han är duktig på att slänga ur sig frågor som låter som påståenden, och expert på att fiska efter bekfräftelse på att det han säger stämmer.
 
Jesper vet inte om Terry lär ut dessa knep till sina elever. En av Terrys elever har haft storseans och efter det fick vi fylla i en enkät om vad vi tyckte. På en av frågorna ställdes just den frågan "fiskade mediumet efter information"
Jag svarade nej och vad jag vet svarade alla andra också nej. En av hans diplomerade elever Maria Therese Agerhill Bohman är lärare till mig.
 Terry
 Maria Therese som finns med i UNT i dag

Göran Grip som jag skulle ha träffat förra veckan men inte kunde, säger att när man gör en nära-döden-upplevelse så hamnar man på en plats man känner igen. Då tänker man, hur kunde jag glömma bort att det är här jag egentligen kommer i från?

21 comments / Add your comment below

 1. Javisst är han en bluff. Medium som använder sådana knäpp för att känna pengar på naiva personer är alltid falska. Om de hade förmågan att göra saker som de påstår skulle de inte behöva lura folk på pengar. Andliga förbindelser passar inte ihop med svindleri.

 2. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH JAG HAR ALDRIG SKRATTAT SÅ MYCKET SOM NÄR JAG SÅG DIN KOMMENTAR:

  "Glöm inte och ta med er GEVALIA kaffet när ni kommer till mig så att ni kan visa hur objudna ni egentligen är."

  HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

 3. Till Helmer

  Detta säger du när jag skriver i inlägget att jag själv utbildar mig till medium hos Maria Therese som själv är diplomerad av Terry?

  Jag är medial är jag också en bluff enligt dig? Tycker du att folk ska lägga ned sin tid gratis åt folk? Då borde läkare inte heller ta betalt när de räddar liv på folk.

 4. Och vad drömde du sen ? Seriöst.. ?!?

  av 100 sk medium så är 99 fake och 1 psykiskt sjuk.

  Mer information om detta finns om man googlar lite, har själv forskat lite i detta ämne då jag tycker det är intressant hur mycket vi människor kan gå på bara vi själva tror på det !

 5. Du är inte bluff så länge jag vet, du är bara kund hos dem och betalar för deras ”tjänster” som är bluff. Om de såg saker som dem själva påstådd skulle de inte behöva lägga ner energi och tid för att tjäna pengar på det sättet. Läkare använder inte knep för att lura folk på pengar, det de gör är vetenskapligt och det är storskillnad.

 6. Till Helmer

  Jag har varit hos flera läkare som har lurat mig på pengar och även lurat massor av människor på pengar. För att endast ställa en anamnes utan att för den skull ge någon vidare hjälp. Hamna i privatläkarnas händer i Sverige så får du se på lurendreji.

  Många läkare lovar guld och gröna skogar men ingen är så kompetent som de påstår att de är inom viss medicin som är svår att förklara. Jag har fått oförklarlig diagnos av min sjukdomsbild. Jag och många andra kvinnor som har haft för starkt immunförsvar.

  Jag är inte kund hos dem jag är ett medium själv och vet vad jag talar om. Jag lurar ingen på pengar och de gör inte mina lärare heller.

 7. Det är ju lustigt med tanke på att vi har en av världens bästa sjukvård, detta baserar jag på fakta som kommer direkt från människor/polare/släkt som åkte världen runt i många år.

 8. Till Uffe

  Självklart är svenska landstingen den bästa vården i hela Världen. Men jag skriver om privata läkare i Sverige som inte drar sig för att ta höga summor av människor just för att de har haft makten att göra det. Människor är ändå människor och är av samma skrot och korn världen över.

  När man är i en utsatt situation så går man efter vilket stråhalm som helst och det har jag fått göra i flera år och på det sättet har jag haft en erfarenhet av vad läkare kan hitta på för att tjäna pengar på sina patienter. Med detta startades immunologiska föreningar för att kvinnor i min situation lättare ska få den hjälp de behöver i stället för att råka ut för kvacksalvare.

  Atlernativterapi ska vi inte ens nämna vilken stor bluff det är. Tro mig jag har provalt allt inom alternativterapi och inget fungerar mot något tro mig. Jag vill inte hänga ut namn på personer som verkligen lurar av människor pengar med de härjar i Uppsala och Stockholm. Hoppas de blir stoppade av någon snart.

  alternativterapi=placebo punkt slut

 9. vad kan vi konstatera av detta ?

  Ge fan i dom privata läkarna.. !!

  Alternativterapi är faktiskt något som KAN funka, och det finns det underlag och bevis för, men återigen, ger man fan i att gå till en sån typ så slipper man wajna om det när man upptäcker att de va en bluff.

 10. Uffe jag har hormonell migrän och vad hjälper mot det?

  Alla man kommer i kontakt med säger att de kan hjälpa mig men jag har fortfarande samma djävla migrän vid menstration, så vad göra?

  Känner du någon kvinna med hormonell migrän som har blivit hjälpt så får du hittelön om du hämtar henne till mig. Jag kommer att adla dig. Jag betalar din medlemsavgift till rojalistföreningen om du kan hjälpa mig och jag skojar inte

 11. Uffe jag ska prova det du är guld värd

  jag återkommer och berättar i ett inlägg längre fram om jag kände mig bra. Men det måste gå 1 månad du vet menstrationscykeln tar exakt 28 dagar. Jag är som en klocka.

  hur mycket ska jag ta av vardera och när ger de effekt?

 12. Kör på känn, men överdosera inte..

  Typ 2 kapslar 3 ggr dagligen ?!

  Grejen är den att Omega3 är milt blodförtunnande, där har du hemligheten.

  En gammal kollega hade grymma migränanfall, tuppade av på golvet en massa gånger, flera gånger varje dag typ när det va som värst. jag sa till honom av ren slump att han borde sluta äta kött, ge fan i kaffe och alkohol, han garvade men efter att ha fått åka in akut till sjukan så tänkte han efter, och han hade inget att förlora. Han slutade käka kött, gav fan i rödvin och började med Omega 3 och D-vitamin.

  Han har än idag, ungefär 6 år sen inte fått ett migränanfall som är i närheten av dom han hade förr.

 13. Terry Evans är grym.

  Morsan var på en seans med honom för något år sedan och veckan innan detta hade hennes farmor dött…

  så gissa vem som kontaktade vem via Terry.

  Tydligen så var det väldigt ovanligt att en ande som nyligen "gått vidare" efter sitt jordeliv försökte ta kontakt så men gammelfarmor var…är ju lite speciell..

  har du någon koll på om han brukar ha seanser ofta ?

 14. Till Uffe

  Uffe trodde du verkligen att jag menade blodigt allvar med att adla dig? Kom igen lite humor har du väl. Om jag skrev guld värd förvandlades du också till guld i det ögonblicket. Jag förstår inte varför folk hakar upp sig på att jag kallar mig för hertiginnan. Ett namn måste ju bloggen ha eller hur?

  Inget av det jag skriver i bloggen är påhittad. Jag är fatkiskt medlem i rojalistföreningen. Du kan hitta allt i bloggen med bildbevis. Har ingen energi på att leva ett påhittad liv. Jag lever det liv jag själv trivs med och alla har makten och ändra på sina liv. Tror du på the secret?

 15. När en person just har gått bort ärdet svårt att få kontakt med personen. När man dessutom gärna vill ha kontakt så blir det ännu svårare.

  ett medium kan inte bestämma vem som ska ta kontakt eller vilka budskap som ska komma.

  Jag själv går medial utvecklingskurs och har lärt mig massor. Allt var på ett helt annat sätt än vad jag hade föreställt mig från början.

 16. Du beskriver dig som hertiginna överallt på nätet, till och med i din fina annons på blocket. Och du skrev ju trots allt att du inte skojade när du skrev om att du skulle betala mitt inträde till rojalistföreningen 😛

 17. Det är sorgligt att människan måste skapa tro, men det ligger i våran natur att få en bekräftelse i det vi inte kan förstå genom att få tro.Den här diskussionen skulle mycket väl kunnat handla om ifall jorden var platt eller inte, man trodde att det var så, nu vet vi. Vetenskapen är tråkig med tanke på alla myter som faller. Våra illusioner som dör ut (men som en del envist hänger fast vid, fanatiker kallas det visst).Terry och likasinnade är ju faktiskt början på en ny form av kyrka, vi hittar det gamla mönstret igen, betala och vissheten ska bli din. Konstigt när samma personer påstår att energin, den ljusa härliga energin finns tillgängliga för alla, finns inget mer att säga där.Har vart på en så kallad storseans med just Terry som aktör,visst fiskar han frågor, och sant är även att frågorna vänds till en bekräftelse, människor sitter som barn på julafton med tindrade ögon och sväljer hela paketet, det är tragiskt att en ras som egentligen inte behövs för jorden fortlevnad är så väldigt naiv, människan är ett djur, och ett av dom sämsta, med tanke på det så är det kanske inte så konstigt att vi försöker (höja) oss och bara för en stund få vara något annat. Ja Terry och alla andra i samma kategori är en stor och oftast dyr bluff, som kan kosta på sig att tro, för dom behöver inte veta. Och till alla healers….om det ni nu håller på med fungerar så bra, varför ser man då er på akuten, tandläkare ja vård överhuvudtaget?

Kommentera