Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Andligt uppslagsverk -Polisen som blev en andlig sökare

Per Olof Ahlström jobbade som polis och blev en andlig sökare. Jag läser just nu hans bok där han tar upp blandade ämnen kring just andlighet.

Per Olof Ahlström
Per Olof Ahlström bok Andliga ting med ett glas kaffeshot blir aldrig fel.

Tidigare var han chef inom polisen, nu utforskar han de mer andliga världarna. ”Andliga ting” är Per Olof Ahlströms tredje bok, som nu ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar.

Varifrån kommer vi och vart är vi på väg? Författaren och före detta polischefen Per Olof Ahlström har funderat mycket på den frågan sedan han år 1993 besökte en spiritualistisk seans, där han fick kontakt med sin morfar. Han beslöt sig för att fördjupa sig i ämnet spiritualism och reinkarnation. Det hade även varit intressant att veta vilket budskap hans morfar hade till honom. Jag har precis börjat läsa boken så jag lär nog få veta detta inom kort. Det är så spännande att jag måste läsa boken två gånger för att få en bra bild av den som möjligt.

Deras böcker säljs i bokhandeln, via vår webbsida, Bokinfo, Stjärndistribution samt till F-pris direkt via: info@siljansmasar.com som ni kan maila till. 

Förlagshuset Siljans Måsar, Ystad. Tfn: 0411-733 33

Nu kan du dira 100:ande bok med dem genom att uppge koden KALAS2017 och få 20 % rabatt.

 

5 comments / Add your comment below

    1. Jag är redan andlig så för mig var det inget nytt som kom med i boken. Jag läser nästan bara andliga böcker eller personlig utveckling. Jag gillar att lära mig nya saker. Din bok gav jag vidare sedan till en transmedium som heter Maria Svensson som hon senare kommer ge vidare till sina elever på sina kurser. Så din bok var lättläst och allmänbildade för den som aldrig har kommit kontakt med andlighet.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »