Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Älskade Östermalm Grand Opening av Luciano & Friends

Jag har varit på Älskade Östermalm Grand Opening av Luciano & Friends och minglat med folk från Östermalm som var shopping sugna.

Det bjöds på plockmat och champange som jag bara älskar att dricka. När man klev in så togs det mingelbilder av fotografer som jobbar för tidningen Älskade Östermalm och det är alltid samma trevliga killar som är fotografer.

Ägaren Lena berättade att hennes vision var att hitta högklackade damskor som dessutom skulle vara bekväma. Jag tror på hennes vision för det viktigaste är bekvämligheten speciellt kvinnor med stor byst har ofta problem med ryggen. Har du stor byst och problem med ryggen så är bekväma skor ett måste. Man vill jag vara fin trots att man lätt får ryggproblem.

Jag känner till en tjej som föddes med stora bröst som hon inte var nöjd med. Hon opererade dem och fick mindre bröst. Efter ett tag så ångrande hon sig och la in silikonbröst. Det är väl höjden av att vara nöjd med sitt ursprung anser jag.

 

östermalm
Ägaren av butiken Lena som driver Luciano & Friends i Östermalm.

 

älskade östermalm 023
Chefredaktören för tidningen Älskade Östermalm Johan Möller som gav mig ett exemplar av tidningen. I nästa tidning lär jag finnas med på två olika event.

 

älskade östermalm 025

älskade östermalm 028

älskade östermalm 006

älskade östermalm 007

älskade östermalm 021

Som gäst fick vi  15 % rabatt på det exklusiva sortimentet som innehåller varumärken som Luciano Padovan, Loriblu, Roberto Vita, Cromia, Eddy Daniele & Baldinini.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »