Akut hjälp mot hormonell migrän

Det känns som om jag är den enda kvinna på denna jord som har hormonell migrän. Vet du vad det innebär? Jo att vid varje mens och ägglossning har jag migrän och migränen hoppar aldrig över dessa datum.

Migrän sitter halvsidig och den känns som helvetet.

Läkare och andra människor påstår att världen är full av kvinnor med hormonell migrän. Varför möter inte jag dessa kvinnor? Homeopater och andra människor inom alternativa behandlingar påstår sig kunna bota migrän utan att ens förstå sig på att det är skillnad på migrän och hormonell migrän. Jag har verkligen provat allt zonterapi, akupunktur, homeopati och retro maskiner där de påstår att maskinen läser av var i kroppen mina problem sitter. Jag blir så otroligt trött och ledsen på alla dessa metoder som inte har hjälpt mig ett dyft. Förra sommaren fick jag dessutom ett sent missfall som gjorde hela proceduren värre. Så vad gör man?

Missfallet gjorde min huvud en aning värre än vad den var från början. Finns det någon metod jag inte har provat? Drick mer vatten? Du kan använda magnesium? Folk verkligen kommer med tips som är så urvattnade att jag blir galen när jag hör dessa saker som varken ger till eller ifrån.

Jag har i varje fall börjat ta blodprover genom nätet för jag orkar inte fråga läkare om prover. Jag vill själv bestämma vilka prover jag ska ta och dem tar jag på medisera.

Fördelar med medisera

  • Du kan ta blodprovet direkt efter beställning i den stad du bor i.
  • Det är så enkelt du loggar in med ditt bank ID.

    Du kan ta ett blodprov i någon av de städer där Medisera har ett provtagningsställe
    Samt att en utav många samarbetspartners för provtagningar är Karolinska
  • Analysen konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden. Så att du enkelt ser om du är i riskzonen för vissa sjukdomar eller inte.
  • Legitimerad läkare kommenterar dina blodprover. Skulle du ha för stora avvikelser så ringer läkaren upp dig så att du känner dig riktigt trygg.

Nu ska jag inte gnälla mer för jag ska i väg till Stockholm och spela in för ett hemligt program. Jag har fyllt nedan väska för att åka i väg på äventyr i Stockholm.

migrän

 

Kommentera