Äntligen har Care and Beauty i Uppsala tagit in de fantastiska peelsen från Enerpeel.

Enerpeel är salongsbehandlingar framforskade och utvecklade av General Topics,
Italien.

Denna behandling klassas som avancerad hudvård och inriktar sig på Acne, Rosacea,
Pigmenteringar och Åldrad hud.
Enerpeel är unikt i sitt slag med den unika teknologin som ligger bakom. Peelsen är
klassificerade som medicintekniska och är CE- märkta.  Genom att kombinera Eneerpeel
med hudvård från Tebiskin får du resultat långt mer effektiva än traditionella behandlingar.
Med ENERPEEL® anpassar de behandlingarna individuellt för att erbjuda maximal effekt på
minimal tid oavsett det aktuella hudtillståndet.


Peelsen finns för alla hudtyper:
ENERPEEL® MA – Känslig hud, Rosacea
ENERPEEL® PA – Mot fet hud, Acne
ENERPEEL® SA – Acne, Mot fet hud.
ENERPEEL® GA – Åldrad hud, Torr hud, Allmän uppfräschning
ENERPEEL® JR – Ojämn pigmentering, Solskador, Åldrad hud
ENERPEEL® Neck – Åldrad hud hals
ENERPEEL® Hands – Åldrad hud händer, Ojämn pigmentering
ENERPEEL® EL – Åldrad hud runt ögon och mun.

Årets kock 2019 med prins Carl Philip

Varje år blir jag inbjuden till årets kock med prins Carl Philip som delar ut pris till årets bästa kock. Detta för att jag är hedersmedlem i Rojalistföreningen och är ackrediterat frilansjournalist sedan några år tillbaka.

Anledningen till att jag inte kunde gå i år var för att jag inte hade någon som kunde ta dit mig. Vid sådana situationer önskar jag alltid att jag hade en privatchaufför som kan ta mig överallt. Helst vill jag ha en bil som per automatik kör mig till den destination som jag ska befinna mig på. För jag hinner ej köra bil eftersom jag måste ha min laptop framför mig för att kunna jobba med olika företag jag driver tillsammans med min familj.

På dessa tillställningar finns också mycket gott man kan smaka på som pressinbjuden person. Dessa bilder har skickats till mig av pressansvarige eftersom jag inte kunde närvara med att de önskar att jag ska publicera dem.

Jag tror att man i framtiden kommer att kunna skapa en sådan bil som kör per automatik till önskade destinationer. Har man inte råd kan man alltid ansöka om sms lån för att kunna ha råd med en sådan bil. För det är den största investeringen man kan göra här i livet. Att anställa någon som kör kostar också så varför inte lägga personalens löner på bilen i stället?

 

Efter att ha besökt dem ska man fira detta med kaffe eller te med en god bakelse till.

Sedan glöm inte att köpa något gott på hemvägen till dina husdjur. Livet är till för att du ska njuta av allting och aldrig oroa dig för saker som aldrig ändå kommer att hända.

Viktiga möten i dag

I dag kommer jag ha två viktiga möten för att skriva avtal inför nya företag som jag kommer vara delaktig i. Vad det är kan jag ej avslöja då jag känner att för många ögon är på mig just nu som inte vill mig väl. Inte för att jag har en konflikt med andra människor utan för att det finns människor som engagerar sig mer i andra än i sin egen lycka. De söker lycka på fel sida av livet och tror sig bli lyckliga om det går dåligt för andra. Man blir glad i ca 10 min sedan glömmer man människor. Skulle dessa människor satsa lika mycket på sin egen olycka som de satsar på folk omkring skulle de blir millionärer. Jag kommer även behöva lån för dessa företag nästa år och då kommer jag satsa på sms lån för det är det enklaste enligt mig.

 

Ovan tupp ska inte heller glömmas bort utan han ska ha nya skor.

Dina tänder talar om vem du är

Sponsrat inlägg i samarbete med bästtandblekning.se

Våra tänder säger otroligt mycket om oss mer än vad vi tror. Har någon tex vita tänder så tänker man direkt att det är en hälsosam person som bryr sig om sin hälsa såsom personen bryr sig om sina tänder. Vem vill ha gula tänder? När en person har fula tänder eller gula tänder så tittar man bort eftersom det inte är direkt en fröjd för ögat.

tupp med kaffe
tupp med kaffe

Tar du också hand om dina tänder så sparar du på din ekonomi eftersom ju värre tandhygien du har desto dyrare blir dina tandläkarkostnader. I Sverige är vi trygga eftersom skolbarn inte betalar för sina tandläkarbesök. Den dagen man fyller 20 år så får man börja betala allt från sin egen fick och då är det inte lika roligt att gå till tandläkare.

Så här kan du få vita fina tänder

Vill du ha fina vita tänder? Då kan jag rekommendera bästtandblekning.se hemsida där du får hem en kit för att göra det hemma. De är dessutom bäst i Test 2019 är Dentaworks tandblekningskit ett populärt och effektivt kit som är enkel att använda och dessutom räcker upp till 56 behandlingar. För tänder blir ju lätt bruna om du dricker mycket kaffe. Då är det också bra att denna produkt räcker i hela 56 behandlingar så att du hela tiden kan le med fina tänder.

Det är dyrt att bleka tänder hos tandläkaren därför känns det bra att kunna beställa hem dessa produkter. Tänk dig om du helt plötsligt blir bjuden på fest och på det har gula fula tänder? Vad gör du då? Då har du denna kit du kan använda dig utav för att inte förstöra din fest du är inbjuden till. Sedan kan du glänsa med dina vackra vita tänder och dricka hur mycket kaffe du vill på festen som du har blivit inbjuden till.

Det är jobbigt att behöva dra ned på kaffe för att inte få missfärgade tänder. Du ska kunna njuta av livet och ändå kunna ha fina tänder att briljera med. Vem har sagt att man måste lida pin för att vara fin? Nu kan du njuta av ditt kaffe och ändå vara fin.

Panos Emporio fyller 25 år pressmeddelande om bok

Nu kommer den efterfrågade boken ut som handlar om Panos Emporios 25 åriga verksamhet inom badkläder.

Man ser att han har jobbat med massor av olika kändisar allt från Carola till Victoria Silverstedt. Vem minns inte bilderna av kronprinsessan Victoria där man bytte ut Silversteds huvud mot kronprinsessans.

Här visar jag några sidor ur boken och vill ni ta del av alla bilder från denna bok så kan ni besöka blogbiz.se Sveriges trendigaste bloggportal.